Onze stagiaires

Stage lopen bij EW Facility Services!

Het motto van EW Facility Services is Creating Hospitality. Dat geldt voor al onze medewerkers. Of je nu schoonmaker of leidinggevende bent in de operatie. Maar ook als je werkt op het kantoor in Arnhem of Amsterdam. Dus als stagiair ben je bezig met Creating Hospitality in je dagelijkse werk.

Hoe ziet dat eruit?
Dat vertellen onze stagiaires je graag! In oktober is er een introductieochtend georganiseerd voor al onze stagiaires. Hierbij heeft de stagiaire van de afdeling Communicatie een korte video gemaakt om jullie een indruk te geven (druk op Play voor de video hierboven). Heb je nog meer vragen over een stage? Lees onderaan de vacature wie het juiste contactpersoon is hiervoor en neem gerust contact op!

Nogmaals bedankt Kim van Tent voor deze mooie film!

Waar staan wij voor...

Stage in Arnhem

Het hoofdkantoor van EW Facility Services is in Arnhem op loopafstand van Arnhem Centraal Station. Op veel van onze afdelingen zijn wij op zoek naar stagiaires die ervaring op willen doen met het werkveld. Wij bieden hierbij een goede begeleiding maar ook zeker de vrijheid om zelf je werk in te delen, zelfstandig zaken op te pakken en jezelf te ontwikkelen. Je kan hier leren wat je echt leuk vind!

Per februari 2020 zijn wij op zoek naar nieuwe stagiaires voor de volgende afdelingen:

  • ICT = VERVULD
  • Communicatie
  • Kwaliteit (facilitair)
  • HR Verzuim= VERVULD
  • Contractbeheer (financieel) = VERVULD

Klik op de button en lees meer over de vacatures!

Stage in Amsterdam

Naast ons warme hoofdkantoor in Arnhem, is er een mooi districtskantoor in Amsterdam. Ook hier bieden wij verschillende stages aan per februari 2020. Deze zijn op de afdelingen:

  • HR Administratief = VERVULD
  • HR Recruitment
  • Planning (personeel)

Heb jij interesse in een van deze stages? Neem gerust contact op met de Recruiter via 06-33083399 of mvanbemmelen@ew.nl. Je kan natuurlijk ook direct solliciteren via de onderstaande button!

Stage Facility Management

Ben jij op zoek naar een meewerkstage voor jouw opleiding Facility Management of Hotelschool? Wij bieden jou de mogelijkheid om mee te lopen met een in een 4 of 5* hotel, een universiteit, een casino, een museum of een luxe kantoorpand!

Wij bieden deze stage aan bij een van onze opdrachtgevers (in de operatie). Dit is mogelijk op mbo niveau maar ook op hbo niveau met een specifieke opdracht. Bij mbo ga je aan de slag in de rol van een Supervisor / Voorwerker en krijg je een aantal administratieve taken mee die bij de functie van een assistewnt Manager hoort.  Bij hbo ga jij aan de slag als Assistent Manager en werk jij daarnaast aan jouw een eigen  (verbeter-)opdracht.

Klik op de button en bekijk de mogelijkheden!