Expect more flexibility

In de wereld van schoonmaakdiensten draait alles om de juiste match tussen wat er nodig is en wat er wordt geboden. Bij EW Facility Services zetten we ons met hart en ziel in om onze diensten perfect af te stemmen op de wensen van onze opdrachtgevers. Als toonaangevende speler in de hotelindustrie hebben we geleerd hoe belangrijk het is om snel te kunnen schakelen en altijd topkwaliteit te leveren, waar en wanneer dat ook nodig is.

Het eerste schoonmaakbedrijf dat werkt op basis van bezetting

Onze aanpak draait om data en flexibiliteit. We begrijpen dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt, vooral in sectoren zoals horeca, onderwijs en entertainment. Daarom werken we nauw samen met onze opdrachtgevers om oplossingen op maat te bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Een mooi voorbeeld is ons langdurige partnerschap met Papendal, waar we al meer dan 30 jaar onze diensten met trots aanbieden. Door te werken op basis van bezetting in plaats van vaste uren kunnen we onze diensten flexibel aanpassen aan de behoeften van onze opdrachtgevers. Dit geldt ook voor onze samenwerkingen met Thialf en Kinepolis. We zijn er trots op dat we in staat zijn om aan de veranderende eisen van deze locaties te voldoen.

 

Lees meer over ons partnerschap met Papendal

Samen gaan we voor goud

Zoek je een wenbare partner voor jouw schoonmaak?

Ontmoet ons team

Datagestuurd schoonmaken

Bij ons staat schoonmaak centraal, maar dan wel op een slimme manier, gebaseerd op praktijkervaring. We verzamelen nuttige gegevens met behulp van sensoren, die ons helpen om beslissingen te nemen en onze opdrachtgevers goed te adviseren. Dit zorgt voor een eerlijke aanpak die je mag verwachten van een betrouwbare partner.

Met deze waardevolle informatie kunnen we onze schoonmaakroutes efficiënter maken en streven we altijd naar de beste resultaten, precies wanneer het nodig is. Als de behoeften van jouw pand veranderen, passen we ons direct aan, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of het nu gaat om het aanpassen van ons schoonmaakteam aan de situatie, zodat de kosten stabiel blijven, of om het bieden van extra ondersteuning tijdens evenementen of noodsituaties, wij staan altijd voor je klaar.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze aanpak ervoor zorgt dat jij als opdrachtgever gerustgesteld bent en dat je altijd op onze uitstekende service kunt rekenen.

Schoonmaak en kosten die parralel lopen met jouw pandbezetting

Optimale wendbaarheid in kantoorschoonmaak

Topsport in flexibiliteit

Een match bij uitstek.

Thialf en EW Facility Services zijn een perfecte match. Dit ijsstadion, dat bekend staat om de wereldwijde schaatsevenementen die duizende fans trekken, is een opdrachtgever die voor EW heeft gekozen vanwege de flexibele aanpak, ruimtegebruik en het werk gebaseerd op bezoekersaantallen. Het omgaan met extreme pieken in het seizoensgebonden Thialf  behoort tot onze kernactiviteiten in Heerenveen. Het leveren van service aan Thialf vraagt om een nauwkeurige coördinatie van onze activiteiten, een flexibelle instelling en proactief meedenken tijdens evenementen. Sinds 2002 is Thialf een zeer gewaardeerde klant van ons waar we met trots voor werken.

Al weer vanaf medio 2002 is Thialf opdrachtgever van EW. Een zeer sportieve opdrachtgever waar wij met veel plezier werken!

Een partnerschap van 20 jaar

EW en Thialf verlengen opnieuw samenwerking

Wendbaarheid in optima forma

EK Allround & Sprint, de World Cups en de WK Afstanden in coronatijd

Dynamische schoonmaak

Schoonmaken in het onderwijs

Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, zo ook in het onderwijs. De impact van Covid-19 heeft deze uitdaging alleen maar vergroot. Niet alleen verandert het onderwijs voortdurend, maar ook het gebruik en de beleving van de schoolgebouwen. Deze veranderingen vragen veel van facilitair managers en contractbeheerders, evenals hun leveranciers. Het vraag om een flexibele en innovatieve aanpak tijdens het schoonmaken, waarbij partnerschap, consistentie en gastvrijheid voorop staan. Waar je extra op moet letten? Wij onthullen de 6 sleutelfactoren voor effectieve schoonmaak in het onderwijs.

 

Collega Fenna vertelt over de gevraagde wendbaarheid in het onderwijs

Je vindt het artikel op Schoonmaakjournaal

Meebewegen met wisselende bioscoopbezettingen

Zonder in te boeten op kwaliteit

In Kinepolis-bioscopen is een wisselende bezetting meer dan normaal. Flexibiliteit is daarom geen luxe, maar een must. Kinepolis verwacht deze mindset ook van haar partners. Een rol die ons op het lijf geschreven is en tevens de basis is van onze samenwerking die van start ging in coronatijd.

 

Ook Kinepolis Leidschendam en EW zoeken de samenwerking op

Lees het hier

Bij ons mag je altijd iets extra’s verwachten.

Expect more sustainability

Voor en met onze opdrachtgevers én met behulp van de talenten van onze mensen, willen wij bijdragen aan een betere wereld voor morgen voor onze mensen, ons milieu en onze maatschappij.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more hospitality

Onze eerste opdrachtgever, Papendal, koos voor ons omdat wij als eerste organisatie binnen de schoonmaakbranche hospitality concepten toepasten en werkten op basis van bezetting, in plaats van een vast aantal uren. Dat doen we vandaag de dag nog steeds en vertalen we succesvol door binnen sectoren als de zorg, kantoren en het onderwijs.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more smiles

Wij zijn betrokken bij al onze mensen en willen positief bijdragen aan hun leven, door werkplezier en persoonlijke ontwikkeling. En dan is het belangrijk dat je plezier hebt met elkaar! Zo pakten we flink uit met onze 250 managers en staf collega’s om onze nieuwe branding te lanceren.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more social return

Als top vijf-schoonmaakorganisatie in Nederland maken wij ons sterk voor het bieden van eerlijke en gelijke kansen aan iedereen die dit wil. We willen ieders eigen talent ontdekken en benutten en onze facilitaire diensten vormen hier een uitstekend werkveld voor.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more growth

Op 22 april plantten wij tijdens ‘Earth Day’ als blijk van waardering voor al onze opdrachtgevers een boom. Een symbolisch gebaar om ze te bedanken. Want zonder hen zouden wij deze nieuwe stap niet kunnen zetten. We willen groeien, voor elkaar en met elkaar.

Certificaat Trees for All

Ontmoet ons team

Commercieel Directeur Sjoerd Dijkstra
Sjoerd Dijkstra Commercieel Directeur
Albert van Schooneveld Key Account Directeur | Kantoren, Zorg, Onderwijs, Travel en Leisure
Foto Frans
Frans de Beer Directeur New Business | Hotels
Directeur Zorg Onno Smit
Onno Smit Directeur Zorg
Jeannot Peijen Business Development Manager Healthcare
Caspar Vijverberg Manager New Business | Kantoren en Leisure
Manager New Business Rutger Verstegen
Rutger Verstegen Manager New Business | Kantoren en Leisure
Robert van Woerkom - Portretfoto
Robert van Woerkom New Business Manager Care
Manager New Business Rob Janse
Rob Janse New Business Manager
Margot van Leijen Strategisch adviseur Zorg

Ons laatste nieuws

02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
ergonomie
26 maart 2024

Slimmer schoonmaken met tips van de ergocoach

Schoonmaken is vakwerk en dat neemt EW Facility Services elke dag serieus, ook met oog op gezondheid. Om…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer