05 december 2017

Op naar de finale van de Golden Service Awards

Met nog een paar dagen te gaan tot de finale van de Golden Service Awards, wordt de spanning steeds groter. Maar liefst drie van onze collega’s zijn nog in de running voor de titel Schoonmaker van het jaar 2017 voor Nederland of België. Gladys Amoah is een van de 5 finalisten voor Nederland. Voor België zijn Nazmiye Yumer en Mandiang Tida Kote doorgedrongen tot de finale. De titel ligt binnen handbereik. Of een van onze finalisten deze daadwerkelijk mee naar huis gaat, is nog even afwachten.

Op naar de finale van de Golden Service Awards

Gladys Amoah – Ibis Amsterdam Centre Hotel

Gladys weet week na week weer de balans tussen kwaliteit en productiviteit te vinden. Ze is erg gedreven en de supervisors spreken lovende woorden over haar schoonmaakwerkzaamheden. Ze is een bescheiden persoon en complimenten ontvangt ze met een glimlach. Gladys is erg behulpzaam. Als buddy werkt zij nieuwe medewerkers in. Ze is geduldig, geeft duidelijk aan wat er van hen verwacht wordt zonder dwingend te zijn en leert hen de fijne kneepjes van het vak.

Nazmiye Yumer – Lodge Group

Nazmiye is erg zelfstandig, neemt veel initiatief en laat altijd een goede kwaliteit zien. Ze is een betrokken, onvermoeibare, respectvolle en lieve collega. Ze is proactief en zorgt dat het werk goed en efficiënt wordt uitgevoerd. Nazmiye straalt teamspirit uit en werkt met haar collega’s in harmonie om de dienstverlening naar een hoger niveau dan verwacht te brengen.

Tida Mandiang Kote

Tida is een zeer gemotiveerde medewerker. Ze heeft een rustige en aangename persoonlijkheid en communiceert op een warme, open en respectvolle manier die door de opdrachtgever, gasten en collega’s enorm wordt gewaardeerd. Met een grote glimlach verschijnt Tida op het werk en die lach blijft de hele dag. Je kan altijd op haar rekenen. Schoonmaken zit in haar bloed en ze wil iedere dag het beste resultaat laten zien.

Finale

Op 7 december vindt de finale plaats en wordt bekend wie de Schoonmaker van het jaar voor Nederland en de Schoonmaker van het jaar voor België wordt. Het zou een bekroning van hun dagelijkse inzet, enthousiasme en betrokkenheid zijn als een van onze collega’s de titel in de wacht sleept. Maar ook al gaan ze niet met de winst naar huis. Één ding is zeker: voor ons zijn het nu al winnaars!

Anderen bekeken ook

07 maart 2024

Diversiteit in de spotlight op Internationale Vrouwendag

Voor Janneke Verkerk, algemeen directeur van EW, werd haar persoonlijke reis naar succes gekenmerkt door vastberadenheid en doelgerichtheid.

Lees meer
29 augustus 2023

Over leuke opdrachtgevers gesproken…

Blog – Maureen Hermens – Ambulant Objectleider EW Facility Services Als Ambulant Objectleider ben ik verantwoordelijk…

Lees meer
02 augustus 2023

Portretreeks Amare – Augustina

Het afgelopen jaar ontving team Amare een Golden Service Award en werd benoemd tot het beste schoonmaakteam van…

Lees meer