21 juli 2017

STELVIO FOR once in a LIFE time… So I thought

Blog – Lenneke Helleman (teamlid EW for Life en Manager Tenderdesk EW Facility Services)

27 augustus 2016 was een bijzondere dag. Voor ik het wist stond ik ineens boven op de Passo dello Stelvio, met een euforisch gevoel. Ik was omhoog gefietst zonder kleerscheuren en binnen een heel aannemelijke tijd. Wie had dat gedacht? Overgehaald door mijn collega’s meldde ik mij begin 2016 aan om met team EW for Life deel te nemen aan de Stelvio for Life. Een event met als doel zoveel mogelijk geld ophalen ten behoeve van gepersonaliseerd kankeronderzoek. Natuurlijk zei ik ja, ik hou van een uitdaging en zeker als er zo’n mooi doel achter zit. Nog nooit had ik op een racefiets gezeten.

STELVIO FOR once in a LIFE time… So I thought

De eerste stop was de fietswinkel, de tweede daadwerkelijk de fiets op. Dit laatste ging een stuk minder soepel. Bij de eerste poging lag ik op de grond (het gebruik van klikschoenen is toch even wennen). Het was duidelijk: ik moest nog veel trainen. En dat deed ik. Op het laatst fietste ik alleen nog maar de Amerongse Berg op en af om hoogtemeters te maken.

Het inzamelen van tenminste € 1533,- voor het goede doel was ook een hele sport. De eerste bedragen kwamen van trotse vrienden, vriendinnen en familieleden. Maar dat was nog niet genoeg. Ik vond sponsoren die wel met mij mee omhoog wilden fietsen. Zo stonden er vier mooie bedrijfslogo’s op mijn fietsshirt. Ik kreeg de smaak te pakken en organiseerde samen met een aantal andere EW for Life teamleden een benefietavond waar mensen onder het genot van een hapje en drankje konden genieten van wat muziek. En daarnaast ook nog kans konden maken op mooie gesponsorde prijzen. Een groot succes. Het sponsorbedrag was meer dan binnen!

En daar stond ik vorig jaar dus, boven op de Passo dello Stelvio, uit te hijgen, trots en een ervaring rijker. Prima dacht ik zo. Tot we in februari 2017 een kleine reünie hadden en het toch weer begon te kriebelen. Ik dacht eigenlijk dat ik dit één keer zou doen, maar voor ik het wist had ik mij ook weer aangemeld voor Stelvio for Life 2017 om mijn steentje bij te dragen voor Barcode for Life!

Stichting Barcode for Life
Stichting Barcode for Life werft fondsen voor het Center for Perzonalized Cancer Treatment. Een onderzoekscentrum dat zich bezighoudt met het begrijpen van het DNA van kankercellen, waardoor een effectievere manier van behandeling van kanker geboden kan worden. Meer op het individu aangepast en met minder, of liever geen, bijwerkingen. Ieder teamlid zamelt voorafgaand aan Stelvio for Life voor elke hoogtemeter minimaal € 1,- aan sponsorgeld in. Dit betekent € 1.533,- per deelnemer dat volledig ten goede komt aan dit goede doel.

Team EW for Life 2017 bestaat uit: Bas Cornelissen (Algemeen Directeur), Marcoen Lammers (Rayonmanager), John van Vliet (relatie Rabobank), Frans van den Top (relatie Rabobank), Jeltje Hendriks (Medewerker CMA), Siger van den Dries (Rayonmanager), Lenneke de Ruiter- Helleman(Manager Tenderdesk), Kris Calle (Directeur EW Facility Services België), Jaimie Verhoef (Rayonmanager), Onno Smit (OperationeelManager), Patrick van Meeuwen (Key Account Directeur),Thijs IJdens (Rayonmanager), Suzanne Bouwen (Contractanalist),Marian Otten (Objectleider).

Anderen bekeken ook

07 maart 2024

Diversiteit in de spotlight op Internationale Vrouwendag

Voor Janneke Verkerk, algemeen directeur van EW, werd haar persoonlijke reis naar succes gekenmerkt door vastberadenheid en doelgerichtheid.

Lees meer
29 augustus 2023

Over leuke opdrachtgevers gesproken…

Blog – Maureen Hermens – Ambulant Objectleider EW Facility Services Als Ambulant Objectleider ben ik verantwoordelijk…

Lees meer
02 augustus 2023

Portretreeks Amare – Augustina

Het afgelopen jaar ontving team Amare een Golden Service Award en werd benoemd tot het beste schoonmaakteam van…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op