Wij creëren een vijfsterren gastvrijheid voor iedereen.

En willen het iedere dag nóg beter doen.

De wereld is continu in beweging en wij bewegen mee. In deze veranderende wereld willen wij het steeds beter doen. Voor onze mensen, opdrachtgevers en de wereld. Onze ambitie is daarom helder. Wij willen het beste schoonmaakbedrijf van Nederland zijn. En dát ben je niet zomaar. Daar is een duidelijke strategie voor de komende jaren voor nodig, met goede mensen, mooie opdrachtgevers en een beetje lef.

Deze ambitie en strategie voor de komende jaren vragen om het aanscherpen van onze positionering. Dat doen we onder meer met een nieuwe merkbelofte!

Expect more

Wij zijn doeners en verbinders. Van ons mag je áltijd iets extra’s verwachten.

Wij streven naar het creëren van een vijfsterren gastvrijheid in schoonmaakdienstverlening. Onze mensen zorgen ervoor dat jij elk moment van de dag in een prettige (werk)omgeving verblijft: gastvrij, hygiënisch en veilig. Wij zijn betrokken bij al onze mensen en willen positief bijdragen aan hun leven, door werkplezier en persoonlijke ontwikkeling. Wij zetten daarom die extra stap en maken graag die extra meter, zodat wij het iedere dag nóg beter doen.

Benieuwd naar onze ontwikkeling?

Benieuwd naar onze ontwikkeling?

Wil je meer? Wij zetten graag die extra stap.

Ontmoet ons team

Logo in een nieuw jasje

Bij een nieuwe merkbelofte past een nieuwe uitstraling.

Ons logo hebben we gemoderniseerd. We focussen ons op het krachtige en meest herkenbare onderdeel van ons merk: het vierkante blok met de witte letters. Dat is en blijft de plek ‘where the magic happens’. De blauwe kleur is opgefrist en ew staat in een nieuw lettertype. Hiermee laten we beweging, flexibiliteit en menselijkheid zien. Ook vernieuwen we onze tone-of-voice, beeldtaal en huisstijlkleuren. Deze speciale pagina laat al een eerste indruk zien. In de komende maanden voeren we deze vernieuwing verder door in onze huisstijl, zoals onze website, diverse uitingen en middelen & materialen op locatie.

Expect more sustainability

Duurzaamheid heeft een belangrijke plek binnen EW.

Voor en met onze opdrachtgevers én met behulp van de talenten van onze mensen, willen wij bijdragen aan een betere wereld voor morgen voor onze mensen, ons milieu en onze maatschappij. Wij gebruiken de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties als basis voor onze eigen duurzaamheidsdoelstellingen. Wij richten ons op vijf SDG’s die een positieve impact hebben op onze mensen, het klimaat en onze partnerschappen. Doelen die er voor ons uit springen en bij ons passen, omdat we hier échte impact mee kunnen maken.

Een betere wereld voor morgen

Vijf SDG's die er voor ons uitspringen

Bij ons mag je altijd iets extra’s verwachten.

Expect more sustainability

Voor en met onze opdrachtgevers én met behulp van de talenten van onze mensen, willen wij bijdragen aan een betere wereld voor morgen voor onze mensen, ons milieu en onze maatschappij.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more smiles

Werkgeluk is waar het om draait. Dat start met een gezonde en fijne werkcultuur. Waar ruimte is voor kwetsbaarheid. Waar we een veilige werkomgeving bieden. Waar we leren, doelen bereiken, verwachtingen overtreffen en bovenal met elkaar in verbinding staan en waar veel humor en werkplezier aanwezig zijn.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more hospitality

EW startte binnen de hotelbranche, waar we marktleider zijn. Onze eerste opdrachtgever, Papendal, koos voor ons omdat wij als eerste organisatie binnen de schoonmaakbranche hospitality concepten toepasten en werkten op basis van bezetting, in plaats van op basis van een vast aantal uren. En dat doen we vandaag de dag nog steeds.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more growth

Op 22 april plantten wij tijdens ‘Earth Day’ als blijk van waardering voor al onze opdrachtgevers een boom. Een symbolisch gebaar om ze te bedanken. Want zonder hen zouden wij deze nieuwe stap niet kunnen zetten. We willen groeien, voor elkaar en met elkaar.

Certificaat Trees for All

Expect more social return

Het maakt niet uit of iemand net start, wisselt van baan, een WW’er, bijstandsgerechtigde of 56-plusser is, we kijken naar de mogelijkheden die iemand heeft. Als top vijf-schoonmaakorganisatie in Nederland maken wij ons namelijk sterk voor het bieden van eerlijke en gelijke kansen aan iedereen die dit wil.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more flexibility

Veel schoonmaakorganisaties zetten data in om flexibel te worden. Gelukkig zijn wij dit al! Wij zijn marktleider in de hotelbranche. Voor ons is het niet nieuw om continu vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Deze jarenlang opgebouwde ervaring zorgt ervoor dat wij perfect kunnen inschatten welke capaciteit jij nodig hebt.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more innovation

Er zijn veel innovaties  die onze facilitaire branche vooruithelpen. Wij vinden het belangrijk om deze te omarmen en merken deze behoefte ook bij onze opdrachtgevers. Er zijn veel innovaties die de facilitair professional kunnen ontzorgen. Actief zoeken wij naar deze innovaties, maken een relevante selectie en testen deze grondig.

Wat je van ons mag verwachten

Ontmoet ons team

Commercieel Directeur Sjoerd Dijkstra
Sjoerd Dijkstra Commercieel Directeur
Albert van Schooneveld Key Account Directeur | Kantoren, Zorg, Onderwijs, Travel en Leisure
Foto Frans
Frans de Beer Directeur New Business | Hotels
Directeur Zorg Onno Smit
Onno Smit Directeur Zorg
Jeannot Peijen Business Development Manager Healthcare
Caspar Vijverberg Manager New Business | Kantoren en Leisure
Manager New Business Rutger Verstegen
Rutger Verstegen Manager New Business | Kantoren en Leisure
Robert van Woerkom - Portretfoto
Robert van Woerkom New Business Manager Care
Manager New Business Rob Janse
Rob Janse New Business Manager
Margot van Leijen Strategisch adviseur Zorg

Ons laatste nieuws

FD
19 juni 2024

Vrouwelijk leiderschap

In de wereld van bedrijfsleiderschap is het bouwen van sterke relaties en een menselijke aanpak essentieel voor succes.

Lees meer
19 juni 2024

José’s eerste opdracht voor EW Expert Direct

Elke dag weer draait het bij EW Facility Services om het aangaan van nieuwe uitdagingen en groeimogelijkheden. Voor…

Lees meer
14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer