22 oktober 2018

Aan de slag bij Het Nieuwe Lyceum

Vanaf 22 oktober gaat EW Facility Services als nieuwe dienstverlener voor schoonmaak en glasbewassing aan de slag bij Het Nieuwe Lyceum in Bilthoven. De middelbare school voor Havo, Atheneum en Gymnasium rondde deze zomer een grote verbouwing af. Hierdoor kreeg het prachtige gebouw een toekomstbestendige inrichting. Met het vernieuwen van de school, leermiddelen en missie en visie ontstond ook de behoefte aan een schoonmaakpartner met extra focus op kwaliteit, flexibiliteit, communicatie en maatschappij. Het Nieuw Lyceum vertrouwt erop in EW Facility Services de geschikte partner te hebben gevonden.

Aan de slag bij Het Nieuwe Lyceum

Mensgerichte aanpak
“EW Facility Services heeft ervaring in het onderwijs en vertaalde onze wensen naar een concept dat precies bij Het Nieuwe Lyceum past.”, zegt Dick Frantzen, Rector van Het Nieuwe Lyceum. “Wij vinden een zorgvuldige en persoonlijke omgang met het schoonmaakpersoneel erg belangrijk. Zeker bij de overgang naar een nieuwe samenwerkingspartner. De focus van EW Facility Services op het vormen van een hecht team en de manier waarop zij de medewerkers scherp houden, trainen en motiveren sprak ons erg aan. In onze ogen is hiermee de eerste stap naar een goede schoonmaakkwaliteit gezet.”

Gemeenschappelijke visie
De filosofie van EW Facility Services gericht op Hospitality, Operational Excellence en Flexibilisering sluit naadloos aan op de wensen van Het Nieuw Lyceum. Door extra aandacht voor het verder ontwikkelen van het signalerende vermogen van de schoonmaakmedewerkers en een flexibele uitvoering op de werkvloer met ondersteuning van slimme ICT toepassingen, geeft de organisatie hier vorm aan. De bewezen aanpak op het gebied van inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt maakt het concept compleet.

Ervaren leidinggevende
De dienstverlening wordt vanuit EW Facility Services aangestuurd door Rayonmanager Anne, ooit begonnen als Objectleider en via het Management Development Programma doorgegroeid binnen de organisatie. “Anne weet hoe het er op de werkvloer aan toe gaat en kan haar visie op het verbeteren van de schoonmaakkwaliteit als geen ander overbrengen op het team.”, vertelt Fenna van Ginkel, Sales Consultant bij EW Facility Services, “Haar ervaring met het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en enthousiasme op dit gebied passen bovendien perfect bij Het Nieuwe Lyceum. Wij kijken erg uit naar een goede samenwerking!.”

Anderen bekeken ook

14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer
02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op