01 februari 2019

Berghotel Vue kiest voor EW Facility Services

Sinds vandaag, vrijdag 1 februari is EW Facility Services de nieuwe samenwerkingspartner van Berghotel Vue. Naast het schoonmaakonderhoud van de 36 kamers en algemene ruimtes, neemt de facilitair dienstverlener ook de linnenlogistiek en leiding voor haar rekening.

Berghotel Vue kiest voor EW Facility Services

Beleving

Berghotel Vue, gelegen in het Zuid Limburgse landschap, biedt haar gasten een comfortabele en ongedwongen sfeer. Gasten tot rust te laten komen in een omgeving waarin hun wensen en beleving centraal staan is waar het om draait. Deze visie zochten zij ook in een nieuwe schoonmaakpartner. Hennie Merks, Salesmanager EW Facility Services: “Als hospitality expert en marktleider binnen de hotelbranche weten wij als geen ander hoe wij hieraan kunnen bijdragen.”

EW Facility Services ontwikkelt vanuit haar jarenlange ervaring innovatieve concepten op het gebied van hospitality, flexibilisering van kosten en integrale oplossingen. Gastvrijheid, beleving, representativiteit, wisselend gebruik van ruimten, fluctuerende bezoekersaantallen en een performance van zeven dagen per week, 24 uur per dag staan hierin centraal. Dit gaf General Manager Tim Gilissen en Directeur Martin Hendricks het vertrouwen om voor EW Facility Services als nieuwe samenwerkingspartner te kiezen.

Anderen bekeken ook

02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer
24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op