01 februari 2019

Berghotel Vue kiest voor EW Facility Services

Sinds vandaag, vrijdag 1 februari is EW Facility Services de nieuwe samenwerkingspartner van Berghotel Vue. Naast het schoonmaakonderhoud van de 36 kamers en algemene ruimtes, neemt de facilitair dienstverlener ook de linnenlogistiek en leiding voor haar rekening.

Berghotel Vue kiest voor EW Facility Services

Beleving

Berghotel Vue, gelegen in het Zuid Limburgse landschap, biedt haar gasten een comfortabele en ongedwongen sfeer. Gasten tot rust te laten komen in een omgeving waarin hun wensen en beleving centraal staan is waar het om draait. Deze visie zochten zij ook in een nieuwe schoonmaakpartner. Hennie Merks, Salesmanager EW Facility Services: “Als hospitality expert en marktleider binnen de hotelbranche weten wij als geen ander hoe wij hieraan kunnen bijdragen.”

EW Facility Services ontwikkelt vanuit haar jarenlange ervaring innovatieve concepten op het gebied van hospitality, flexibilisering van kosten en integrale oplossingen. Gastvrijheid, beleving, representativiteit, wisselend gebruik van ruimten, fluctuerende bezoekersaantallen en een performance van zeven dagen per week, 24 uur per dag staan hierin centraal. Dit gaf General Manager Tim Gilissen en Directeur Martin Hendricks het vertrouwen om voor EW Facility Services als nieuwe samenwerkingspartner te kiezen.

Anderen bekeken ook

19 juni 2024

Vrouwelijk leiderschap

In de wereld van bedrijfsleiderschap is het bouwen van sterke relaties en een menselijke aanpak essentieel voor succes.

Lees meer
14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op