01 februari 2019

Berghotel Vue kiest voor EW Facility Services

Sinds vandaag, vrijdag 1 februari is EW Facility Services de nieuwe samenwerkingspartner van Berghotel Vue. Naast het schoonmaakonderhoud van de 36 kamers en algemene ruimtes, neemt de facilitair dienstverlener ook de linnenlogistiek en leiding voor haar rekening.

Berghotel Vue kiest voor EW Facility Services

Beleving

Berghotel Vue, gelegen in het Zuid Limburgse landschap, biedt haar gasten een comfortabele en ongedwongen sfeer. Gasten tot rust te laten komen in een omgeving waarin hun wensen en beleving centraal staan is waar het om draait. Deze visie zochten zij ook in een nieuwe schoonmaakpartner. Hennie Merks, Salesmanager EW Facility Services: “Als hospitality expert en marktleider binnen de hotelbranche weten wij als geen ander hoe wij hieraan kunnen bijdragen.”

EW Facility Services ontwikkelt vanuit haar jarenlange ervaring innovatieve concepten op het gebied van hospitality, flexibilisering van kosten en integrale oplossingen. Gastvrijheid, beleving, representativiteit, wisselend gebruik van ruimten, fluctuerende bezoekersaantallen en een performance van zeven dagen per week, 24 uur per dag staan hierin centraal. Dit gaf General Manager Tim Gilissen en Directeur Martin Hendricks het vertrouwen om voor EW Facility Services als nieuwe samenwerkingspartner te kiezen.

Anderen bekeken ook

07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer
31 januari 2024

Van Oord kiest voor EW Facility Services als haar schoonmaakpartner

Vanaf 1 februari 2024 is EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Van Oord. Naast de borging van…

Lees meer
16 januari 2024

In gesprek zijn en blijven

DT op de werkvloer weer enorm leerzaam Schoonmaken is een vak, dat zien we iedere dag bij onze…

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op