01 februari 2019

Berghotel Vue kiest voor EW Facility Services

Sinds vandaag, vrijdag 1 februari is EW Facility Services de nieuwe samenwerkingspartner van Berghotel Vue. Naast het schoonmaakonderhoud van de 36 kamers en algemene ruimtes, neemt de facilitair dienstverlener ook de linnenlogistiek en leiding voor haar rekening.

Berghotel Vue kiest voor EW Facility Services

Beleving

Berghotel Vue, gelegen in het Zuid Limburgse landschap, biedt haar gasten een comfortabele en ongedwongen sfeer. Gasten tot rust te laten komen in een omgeving waarin hun wensen en beleving centraal staan is waar het om draait. Deze visie zochten zij ook in een nieuwe schoonmaakpartner. Hennie Merks, Salesmanager EW Facility Services: “Als hospitality expert en marktleider binnen de hotelbranche weten wij als geen ander hoe wij hieraan kunnen bijdragen.”

EW Facility Services ontwikkelt vanuit haar jarenlange ervaring innovatieve concepten op het gebied van hospitality, flexibilisering van kosten en integrale oplossingen. Gastvrijheid, beleving, representativiteit, wisselend gebruik van ruimten, fluctuerende bezoekersaantallen en een performance van zeven dagen per week, 24 uur per dag staan hierin centraal. Dit gaf General Manager Tim Gilissen en Directeur Martin Hendricks het vertrouwen om voor EW Facility Services als nieuwe samenwerkingspartner te kiezen.

Anderen bekeken ook

18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer
14 september 2023

Portretreeks Amare – Sita

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding…

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op