29 augustus 2017

Bijzondere samenwerkingen

EW Facility Services koppelt bij Hotel CSmart innovatie, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid aan elkaar

Bij Hotel CSmart in Almere is EW Facility Services verantwoordelijk voor de schoonmaak van de hotelkamers. Met de inzet van haar dienstverlening draagt de organisatie niet alleen bij aan de totaalbeleving van het hotel, maar worden ook innovatie, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid aan elkaar gekoppeld.

 

Bijzondere samenwerkingen

Duurzaamheid en innovatie door inzet van ozonwater
Voor het schoonmaakonderhoud van Hotel CSmart maakt EW Facility Services gebruik van het Lotus® PRO schoonmaakconcept dat gewoon leidingwater simpel, snel en veilig transformeert tot gestabiliseerd ozonwater. In Nederland is EW Facility Services de enige facilitair dienstverlener die hiervan gebruikmaakt. Het gestabiliseerde ozonwater vervangt álle dagelijkse schoonmaakchemicaliën en is krachtiger, veiliger en 100% duurzaam. Bovendien is het gebruik van ozonwater ook efficiënt omdat schoonmakers geen onderscheid meer hoeven te maken tussen verschillende producten.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Naast duurzaamheid vinden Hotel CSmart en EW Facility Services elkaar op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij het hotel worden schoonmaakmedewerkers ingezet die een leerwerktraject volgen. Binnen een jaar kunnen zij al werkend bij het hotel hun MBO-diploma Medewerker Schoonmaak behalen. Kandidaten die moeite hebben met het betreden van de arbeidsmarkt krijgen daarmee een nieuwe start in de facilitaire branche.

 

Anderen bekeken ook

18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer
14 september 2023

Portretreeks Amare – Sita

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding…

Lees meer

Op zoek naar een duurzame invulling van uw facilitaire dienst?

Samenwerken met EW Facility Services