29 mei 2019

De taalcursus is een belangrijke stimulans

Gasten vriendelijk begroeten en hen de weg kunnen wijzen zijn belangrijke vaardigheden voor onze schoonmaakmedewerkers. Dit draagt bij aan het bieden van de ‘ultieme gastbeleving’. Als organisatie hechten wij dan ook veel waarde aan het beheersen van de Nederlandse taal. In samenwerking met TopTaal bieden wij trainingen aan om bij onze collega’s die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen dit verder te ontwikkelen. TopTaal ging met onze collega Birgit Jilesen, Manager Hospitality Academy & Kwaliteit, in gesprek.

De taalcursus is een belangrijke stimulans

Voor onze sector heeft TopTaal vakspecifieke readers ontwikkeld waarbij alle relevante thema's van de vakopleiding in de branche worden behandeld. Dit helpt onze schoonmaakmedewerkers zich goed verstaanbaar te maken bij gasten en medewerkers van onze opdrachtgevers. De trainingen koppelen aansprekende en herkenbare thema’s aan de dagelijkse praktijk. Dit spreekt tot de verbeelding en maakt het gemakkelijker om de Nederlandse taal eigen te maken. Maar na de training stop het niet. Met leuke opdrachten voor op de werkvloer en thuis kunnen onze collega's aan hun taalvaardigheid blijven werken.

Benieuwd naar het volledige artikel? Klik hier!

 

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer