10 februari 2017

Directieteam draait elk jaar dag mee op de werkvloer

Luisteren naar en leren van praktijkervaringen van medewerkers, dat doet de directie van EW Facility Services iedere dag. Elk jaar gaan zij daarin echter ook nog een stapje verder en draait de directie een dag mee op de werkvloer. Dat doen zij al 14 jaar lang. Ze steken de handen flink uit te mouwen en worden door de collega’s op locatie niet gespaard, en dat is ook zeker niet de bedoeling! Op 3 februari ging het directieteam aan de slag op diverse locaties in Nederland en België en van deze extra handen werd goed gebruik gemaakt.

Directieteam draait elk jaar dag mee op de werkvloer

Een dag meewerken in de praktijk is geen spreekwoordelijke ‘walk in the park’. De collega’s op de werkvloer ontzien de directieleden niet en dat is ook wat ze willen. Bas Cornelissen, Algemeen Directeur: “Op een dag als deze ervaren we nog weer eens wat er leeft bij onze collega's en krijgen we de gelegenheid onze visie bij hen en de opdrachtgever te toetsen. Maar bovenal laat het ons zien welke topprestaties onze collega’s dagelijks leveren. Bij Van der Valk Nijmegen-Lent niet anders. Ik ervaarde een enorme betrokkenheid bij het team, een fijne sfeer, goede samenwerking en kwaliteit.” Bas Haagen, Directeur Marketing & Sales, ging aan de slag bij Thialf. Een andere locatie maar dezelfde ervaring: “Het is fantastisch om te ervaren waar betrokkenheid en echt klantcontact toe leidt.” Leon Koekkoek-de Jong, Operationeel Directeur, legde heel wat kilometers af bij Hilton The Hague: “Ik heb samen met Lima, Lionel en de rest van het team heel Hilton The Hague onder handen genomen. Samenwerking ten top in dit team. Fijn om hier een dag onderdeel van te mogen zijn.” Maaike Ligtenstein-van Bree, HR Directeur ging aan de slag bij Blooming Bergen: “Ik krijg van deze dag altijd heel veel energie. Het enthousiasme van onze collega’s slaat op mij over. Samen aan de slag gaan, maar ook de verhalen achter de mensen leren kennen is ieder jaar weer van toegevoegde waarde.”

Voor Albert van Schooneveld, Key Account Directeur, was het dit jaar zijn vuurdoop: “Dat kwaliteit van onze dienstverlening belangrijk is, heb ik deze dag uit eerste hand ervaren. Met veel respect en waardering kijk ik terug op een leuke en leerzame dag bij EY Amsterdam. Hard werken met een glimlach en groet voor iedereen.”

Wij bedanken de teams van Thialf, EY Amsterdam, Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent, Hilton Den Haag, Blooming Bergen, Rabobank Nederland en Hotel Okura Amsterdam voor hun betrokkenheid, eerlijkheid, enthousiasme en geduld deze dag.

mt-op-de-werkvloer-collage

Anderen bekeken ook

14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer
02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op