10 februari 2017

Directieteam draait elk jaar dag mee op de werkvloer

Luisteren naar en leren van praktijkervaringen van medewerkers, dat doet de directie van EW Facility Services iedere dag. Elk jaar gaan zij daarin echter ook nog een stapje verder en draait de directie een dag mee op de werkvloer. Dat doen zij al 14 jaar lang. Ze steken de handen flink uit te mouwen en worden door de collega’s op locatie niet gespaard, en dat is ook zeker niet de bedoeling! Op 3 februari ging het directieteam aan de slag op diverse locaties in Nederland en België en van deze extra handen werd goed gebruik gemaakt.

Directieteam draait elk jaar dag mee op de werkvloer

Een dag meewerken in de praktijk is geen spreekwoordelijke ‘walk in the park’. De collega’s op de werkvloer ontzien de directieleden niet en dat is ook wat ze willen. Bas Cornelissen, Algemeen Directeur: “Op een dag als deze ervaren we nog weer eens wat er leeft bij onze collega's en krijgen we de gelegenheid onze visie bij hen en de opdrachtgever te toetsen. Maar bovenal laat het ons zien welke topprestaties onze collega’s dagelijks leveren. Bij Van der Valk Nijmegen-Lent niet anders. Ik ervaarde een enorme betrokkenheid bij het team, een fijne sfeer, goede samenwerking en kwaliteit.” Bas Haagen, Directeur Marketing & Sales, ging aan de slag bij Thialf. Een andere locatie maar dezelfde ervaring: “Het is fantastisch om te ervaren waar betrokkenheid en echt klantcontact toe leidt.” Leon Koekkoek-de Jong, Operationeel Directeur, legde heel wat kilometers af bij Hilton The Hague: “Ik heb samen met Lima, Lionel en de rest van het team heel Hilton The Hague onder handen genomen. Samenwerking ten top in dit team. Fijn om hier een dag onderdeel van te mogen zijn.” Maaike Ligtenstein-van Bree, HR Directeur ging aan de slag bij Blooming Bergen: “Ik krijg van deze dag altijd heel veel energie. Het enthousiasme van onze collega’s slaat op mij over. Samen aan de slag gaan, maar ook de verhalen achter de mensen leren kennen is ieder jaar weer van toegevoegde waarde.”

Voor Albert van Schooneveld, Key Account Directeur, was het dit jaar zijn vuurdoop: “Dat kwaliteit van onze dienstverlening belangrijk is, heb ik deze dag uit eerste hand ervaren. Met veel respect en waardering kijk ik terug op een leuke en leerzame dag bij EY Amsterdam. Hard werken met een glimlach en groet voor iedereen.”

Wij bedanken de teams van Thialf, EY Amsterdam, Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent, Hilton Den Haag, Blooming Bergen, Rabobank Nederland en Hotel Okura Amsterdam voor hun betrokkenheid, eerlijkheid, enthousiasme en geduld deze dag.

mt-op-de-werkvloer-collage

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op