20 maart 2020

DT op de werkvloer verankert in onze cultuur

Net als elk jaar liepen de directieleden van EW Facility Services een dag mee op de werkvloer. “Wat mij betreft zou DT op de werkvloer zelfs wel vaker georganiseerd mogen worden.”, aldus Jacqueline van Rossum, Regio Directeur. “Het geeft mij zoveel kennis en inzicht. Schoonmaken met ozonwater? Wat werkt dat goed. Ik ben om. Maar dat niet alleen, het is voor mij ook iedere keer weer een bevestiging wat een fijne en hardwerkende collega’s wij in dienst hebben!”

DT op de werkvloer verankert in onze cultuur

DT op de werkvloer

EW Facility Services is een mensenbedrijf. Een prettige werkomgeving waarin haar medewerkers met plezier aan het werk zijn, goed met elkaar kunnen samenwerken en waarin zij zich thuis voelen is hierbij belangrijk. Bas Cornelissen, Algemeen Directeur: “Om dit te kunnen realiseren, is het van belang om het hele jaar door in gesprek te blijven met onze collega’s en te horen hoe onze dienstverlening zich vertaalt naar de praktijk. Wat werkt wel en wat werkt niet? DT op de werkvloer is een van de manieren waarop we dit doen en na al die jaren verankert in onze bedrijfscultuur. Het creëert verbinding, helpt om verbeterpunten te signaleren en het werkgeluk te bevorderen.”

Betrokkenheid

Bas: “Ik mocht meewerken met ons team bij het European Medicine Agency. En wat zo leuk was, ze hadden mij zelf uitgenodigd. Met elkaar proberen we elke dag te zorgen voor een schone en veilige omgeving. Door deze dag zelf aan de slag te gaan en in contact te zijn met de eindgebruikers wordt eens te meer bevestigd hoe belangrijk ons werk is. Suzanne en team: bedankt voor jullie begeleiding, enthousiasme, inzet en betrokkenheid bij onze organisatie, maar zeker ook bij de opdrachtgever!’.

HR Directeur Maaike Ligtenstein kreeg een uitnodiging van het team bij het Kruisherenhotel in Maastricht en trok richting Limburg: “Wat ben ik blij dat het team mij uitgenodigd heeft. Als ik terugkijk op deze dag is ‘samen’ kenmerkend voor hen. Ze zijn trots op elkaar en de locatie, betrokken bij het hotel en op en top gastvrij. Zo bood bijvoorbeeld een van onze collega’s de beveiliger van een Tefaf kunstwerk hem na zijn nachtdienst een croissantje aan. Hoe mooi, dat ademt echte gastvrijheid uit.” Chris van Galen, Financieel Directeur ervaarde de betrokkenheid van onze collega’s bij Thialf: “Wat een enthousiasme en passie voor hun werk, EW Facility Services en Thialf heb ik gezien. Ik ben trots dat ik hier een dag onderdeel van mocht zijn.”

Collegialiteit en samenwerken

De ervaringen van onze Key Account Directeur Albert van Schooneveld bij het team van Rabobank Fellenoord in Eindhoven waren niet anders. En dat typeert alle medewerkers bij EW Facility Services. Albert: “Wat mij in het bijzonder opviel was de collegialiteit binnen het team. De vanzelfsprekendheid waarmee zij elkaars taken overnemen en elkaar helpen als de een al klaar is en de ander nog niet. Een hecht team, dat zich verantwoordelijk voelt voor hun taak en dat gaat voor kwaliteit. We hebben hard gewerkt, maar ook flink gelachen. Collega’s bedankt voor jullie openheid en coaching.”

Een ding is zeker. Het was weer een geslaagde DT op de werkvloer! Benieuwd naar de ervaringen van de directieleden van EW Facility Services? Bekijk dan het filmverslag.

 

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer