09 mei 2018

Inzet ‘Pay per Use’ concept bij Corporate Places

Voor de schoonmaak bij Corporate Places zocht Arrange Integrated een professionele schoonmaakdienstverlener met een échte hospitality drive. In EW Facility Services vonden zij de geschikte facilitaire partner.

Inzet ‘Pay per Use’ concept bij Corporate Places

Corporate Places is een deelplatform dat kantooromgevingen activeert en ontwikkelt tot circulaire hubs. Arrange Integrated verzorgt hierbij de facilitaire expertise en het locatiemanagement. Het facility management concept is georganiseerd op basis van Pay per Use. Kortgezegd: de gebruiker betaalt voor wat hij gebruikt. Als intermediair zorgt Arrange Integrated ervoor dat dit wordt doorvertaald naar de in te zetten dienstverlening waaronder ook de schoonmaak. Rutger Verstegen, Salesmanager EW Facility Services: “Wij zijn niet onbekend met Pay per Use. Als organisatie zetten wij binnen de hotelbranche bij verschillende opdrachtgevers ons Pay per Room concept in. Dit hebben wij doorvertaald naar een Pay per Use concept voor Corporate Places. Wij integreren zo hospitaliy en kwaliteit met efficiency en flexibiliteit.”

Focus op Hospitality

Het concept van Corporate Places zorgt voor een intensievere beleving van en meer interactie met de gebruikers. Dit vraagt om een sterke hospitality gedreven dienstverlener. Met al bijna 30 jaar aan ervaring en hospitality in het DNA voelt de samenwerking met EW Facility Services als een ‘perfect fit’. Pancras Evers, Directeur/eigenaar Arrange Integrated: “Voor de schoonmaakdienstverlening zijn we op zoek gegaan naar een partner die aantoonbare ervaring heeft in de inrichting en levering van Pay per Use binnen haar dienstverlening met daarbij een sterke focus op hospitality. Die combinatie hebben we gevonden bij EW Facility Services die hiermee veel ervaring heeft opgedaan in de hotelbranche. Deze ervaringen en flexibilisering van kosten via het ‘Pay per Use’ concept implementeren wij nu samen bij Corporate Places.”

Over Corporate Places

Corporate Places is een deelplatform dat kantooromgevingen activeert en ontwikkelt tot circulaire hubs. Hierin bieden zij werkplekken, office- en vergaderunits met ruime parkeermogelijkheden aan als een service met een corporate uitstraling. Het initiatief is ontstaan vanuit de vraag van Creme Nederland - de vereniging van corporate real estate managers - om met een oplossing te komen voor leegstand in bedrijfspanden en tegemoet te komen aan de behoefte flexibele werkomgevingen te creëren met behoud van corporate identity. Het concept van Corporate Places heeft een members only karakter: de faciliteiten, diensten en consultancy zijn alleen beschikbaar voor corporates en corporate professionals. De Groene Artisanen, Hollandse Nieuwe Architecten, Skopei Group BV, Uniscape en ArrangeGroup zijn als partner aangesloten bij Corporate Places. Zij brengen allen hun eigen expertise in en zetten elkaar in hun kracht.

Over EW Facility Services

EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Hospitality is al bijna 30 jaar het kernbegrip binnen haar dienstverlening. De beleving van de eindgebruiker is hierbij de drijfveer. Samen met haar opdrachtgevers gaat de facilitair dienstverlener voor het creëren van de ultieme gastbeleving.

Vanuit de jarenlange ervaring staat EW Facility Services garant voor duurzame, innovatieve concepten die ze op basis van een strategisch partnerschap inzetten bij opdrachtgevers. Door beleving centraal te stellen, een hoogstaande kwaliteit van dienstverlening te leveren en uitvoering maximaal flexibel te maken, weten zij zich te onderscheiden in de markt.

Over Arrange Integrated

Arrange Integrated is onderdeel van ArrangeGroup, een ondernemershuis waar alle vormen van facilitaire kennis en capaciteit voorhanden is. Relatie, ontwikkeling en believe & go for it zijn haar kernwaarden. Arrange Integrated richt zich op het ontzorgen van de opdrachtgever door het uitvoeren van facilitaire taken op aansturend niveau. Deze kan naar wens van de opdrachtgever worden uitgebreid naar ondersteunende taken op operationeel niveau en adviserende taken op strategisch niveau. Dat doen zij met 150 gepassioneerde, professionele Arrangers die werk en omgeving beter en leuker maken.

Anderen bekeken ook

14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer
02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer

Benieuwd hoe wij de reis van optimale
facility services samen kunnen beginnen?

Neem contact met ons op