07 september 2019

EW Facility Services gaat sportieve uitdaging aan en haalt € 50.000,- op voor stichting Stelvio for Life

Voor de zesde keer stond op 31 augustus 2019 een team van EW Facility Services aan de start van Stelvio for Live. Een sportief evenement waarbij de bergpas ‘Passo dello Stelvio’ in Italië wandelend, hardlopend of fietsen wordt bedwongen en dat tot doel heeft geld op te halen voor het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT). In CPCT werken artsen, onderzoekers en heel veel Nederlandse ziekenhuizen samen om voor iedere patiënt met kanker de beste behandeling te vinden. Er zijn verschillende onderzoeken naar de behandeling van kanker, maar juist de eigenzinnige en innovatieve manier waarop het CPCT hiernaar kijkt, past bij onze organisatie. Daarom ondersteunen wij dit doel en zijn we bijzonder trots op de prestatie die ons team EW for Life dit jaar heeft neergezet.

EW Facility Services gaat sportieve uitdaging aan en haalt € 50.000,- op voor stichting Stelvio for Life

Team EW for Life bestond uit 25 collega’s & relaties. Voor de deelnemers is het een persoonlijke uitdaging om alles uit zichzelf te halen om de tocht te volbrengen. Een fysieke, maar zeker ook emotionele strijd. Iedereen gaat tot het uiterste om de finish te halen en als organisatie zijn we enorm trots op het feit dat alle deelnemers de finish hebben behaald.

De Passo dello Stelvio is een bekende, spectaculaire hoge bergpas en groot favoriet onder de wielrenners. De deelnemers starten op een hoogte van 1.225 meter de klim gaat naar de finish op een hoogte van maar liefst 2.758 meter. De lengte van de klim is circa. 21,1 kilometer en het stijgingspercentage is gemiddeld 7,1%, maar heeft uitschieters van ruim 14%. (CPCT).

Totale opbrengst

Het totaal opgehaalde bedrag tijdens het event Stelvio for life is € 470.500. Een fantastisch bedrag. Door samen met andere sponsoren te investeren in het event, gaat 100% van het ingezamelde bedrag naar het onderzoek van het CPCT. En dat is mooi, want ze kunnen elke euro goed gebruiken.

Daarom zal EW Facility Services met haar team EW for Life ook volgend jaar alles op alles zetten om haar steentje bij te dragen!

Anderen bekeken ook

31 mei 2023

Portretreeks team Amare – Shabnam

Het afgelopen jaar ontving team Amare een Golden Service Award en werd benoemd tot het beste schoonmaakteam van…

Lees meer
trainers Anke en Trudy
25 mei 2023

Verbinding, betrokkenheid en het beste uit jezelf én je werk halen

Bij EW Facility Services draait het om mensen. Wij willen graag dat onze collega’s lekker in hun vel…

Lees meer
16 mei 2023

Juist wat je niet zegt, maakt indruk

Maureen Hermens is ambulant objectleider van 17 locaties. En 17 locaties betekent ook het aansturen van minimaal 17…

Lees meer