07 september 2019

EW Facility Services gaat sportieve uitdaging aan en haalt € 50.000,- op voor stichting Stelvio for Life

Voor de zesde keer stond op 31 augustus 2019 een team van EW Facility Services aan de start van Stelvio for Live. Een sportief evenement waarbij de bergpas ‘Passo dello Stelvio’ in Italië wandelend, hardlopend of fietsen wordt bedwongen en dat tot doel heeft geld op te halen voor het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT). In CPCT werken artsen, onderzoekers en heel veel Nederlandse ziekenhuizen samen om voor iedere patiënt met kanker de beste behandeling te vinden. Er zijn verschillende onderzoeken naar de behandeling van kanker, maar juist de eigenzinnige en innovatieve manier waarop het CPCT hiernaar kijkt, past bij onze organisatie. Daarom ondersteunen wij dit doel en zijn we bijzonder trots op de prestatie die ons team EW for Life dit jaar heeft neergezet.

EW Facility Services gaat sportieve uitdaging aan en haalt € 50.000,- op voor stichting Stelvio for Life

Team EW for Life bestond uit 25 collega’s & relaties. Voor de deelnemers is het een persoonlijke uitdaging om alles uit zichzelf te halen om de tocht te volbrengen. Een fysieke, maar zeker ook emotionele strijd. Iedereen gaat tot het uiterste om de finish te halen en als organisatie zijn we enorm trots op het feit dat alle deelnemers de finish hebben behaald.

De Passo dello Stelvio is een bekende, spectaculaire hoge bergpas en groot favoriet onder de wielrenners. De deelnemers starten op een hoogte van 1.225 meter de klim gaat naar de finish op een hoogte van maar liefst 2.758 meter. De lengte van de klim is circa. 21,1 kilometer en het stijgingspercentage is gemiddeld 7,1%, maar heeft uitschieters van ruim 14%. (CPCT).

Totale opbrengst

Het totaal opgehaalde bedrag tijdens het event Stelvio for life is € 470.500. Een fantastisch bedrag. Door samen met andere sponsoren te investeren in het event, gaat 100% van het ingezamelde bedrag naar het onderzoek van het CPCT. En dat is mooi, want ze kunnen elke euro goed gebruiken.

Daarom zal EW Facility Services met haar team EW for Life ook volgend jaar alles op alles zetten om haar steentje bij te dragen!

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer