07 september 2019

EW Facility Services gaat sportieve uitdaging aan en haalt € 50.000,- op voor stichting Stelvio for Life

Voor de zesde keer stond op 31 augustus 2019 een team van EW Facility Services aan de start van Stelvio for Live. Een sportief evenement waarbij de bergpas ‘Passo dello Stelvio’ in Italië wandelend, hardlopend of fietsen wordt bedwongen en dat tot doel heeft geld op te halen voor het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT). In CPCT werken artsen, onderzoekers en heel veel Nederlandse ziekenhuizen samen om voor iedere patiënt met kanker de beste behandeling te vinden. Er zijn verschillende onderzoeken naar de behandeling van kanker, maar juist de eigenzinnige en innovatieve manier waarop het CPCT hiernaar kijkt, past bij onze organisatie. Daarom ondersteunen wij dit doel en zijn we bijzonder trots op de prestatie die ons team EW for Life dit jaar heeft neergezet.

EW Facility Services gaat sportieve uitdaging aan en haalt € 50.000,- op voor stichting Stelvio for Life

Team EW for Life bestond uit 25 collega’s & relaties. Voor de deelnemers is het een persoonlijke uitdaging om alles uit zichzelf te halen om de tocht te volbrengen. Een fysieke, maar zeker ook emotionele strijd. Iedereen gaat tot het uiterste om de finish te halen en als organisatie zijn we enorm trots op het feit dat alle deelnemers de finish hebben behaald.

De Passo dello Stelvio is een bekende, spectaculaire hoge bergpas en groot favoriet onder de wielrenners. De deelnemers starten op een hoogte van 1.225 meter de klim gaat naar de finish op een hoogte van maar liefst 2.758 meter. De lengte van de klim is circa. 21,1 kilometer en het stijgingspercentage is gemiddeld 7,1%, maar heeft uitschieters van ruim 14%. (CPCT).

Totale opbrengst

Het totaal opgehaalde bedrag tijdens het event Stelvio for life is € 470.500. Een fantastisch bedrag. Door samen met andere sponsoren te investeren in het event, gaat 100% van het ingezamelde bedrag naar het onderzoek van het CPCT. En dat is mooi, want ze kunnen elke euro goed gebruiken.

Daarom zal EW Facility Services met haar team EW for Life ook volgend jaar alles op alles zetten om haar steentje bij te dragen!

Anderen bekeken ook

19 juni 2024

Vrouwelijk leiderschap

In de wereld van bedrijfsleiderschap is het bouwen van sterke relaties en een menselijke aanpak essentieel voor succes.

Lees meer
14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer