02 november 2016

EW Facility Services lanceert nieuwe corporate website

Vandaag presenteert EW Facility Services haar compleet vernieuwde website www.ew.nl. De website heeft niet alleen een geheel nieuwe look & feel gekregen, ook de inhoud is flink op de schop gegaan. Zo kunnen bezoekers op de nieuwe website specifiek voor hun branche beleven wat de facilitair dienstverlener voor hen kan betekenen en wordt een nog beter beeld gegeven van het onderscheidend vermogen van de dienstverlening.

Bas Haagen, Directeur Marketing en Sales licht toe: “De livegang van de nieuwe website is tevens het startsein voor de lancering van onze nieuwe pay off ‘Creating Hospitality’. Deze pay off staat voor onze belofte naar de markt. Wij dagen onszelf iedere dag uit om te zoeken naar kansen en creatieve oplossingen voor het creëren van innovatieve hospitality concepten in facilitaire dienstverlening. Opdrachtgevers op zoek naar hospitality, maar ook flexibilisering van kosten en integrale oplossingen zijn wij graag van dienst in een strategisch partnerschap. Dit alles komt in de nieuwe website naar voren met een maatwerkpakket voor de verschillende branches waarin we actief zijn. Met de website wekken we nieuwsgierigheid op over onze dienstverlening, uitgebreide tekst en toelichting bewaren we natuurlijk graag voor een persoonlijke ontmoeting.”

EW Facility Services lanceert nieuwe corporate website

Samenvoeging wervingswebsite

Hanteerde de facilitair dienstverlener voorheen nog een aparte website voor haar wervingsactiviteiten, met de livegang van deze nieuwe site behoort deze scheiding tot het verleden. Binnen de website is een speciale plek gereserveerd voor de recruitment activiteiten, waarbij gebruik wordt gemaakt van CONNEXYS, een recruitment database systeem, en waarin specifieke segmentatie van doelgroepen en functies mogelijk is.

Realisatie

Voor de realisatie van de nieuwe website schakelde EW Facility Services lokale, Arnhemse bedrijven in. Sumedia tekende voor ontwerp en bouw, Jaro van Meerten verzorgde de fotografie en PJ Film is verantwoordelijk voor alle videocontent. Voor de foto’s en video’s zette EW Facility Services, geheel conform traditie, haar eigen medewerkers in.

Anderen bekeken ook

14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer
02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op