02 november 2016

EW Facility Services lanceert nieuwe corporate website

Vandaag presenteert EW Facility Services haar compleet vernieuwde website www.ew.nl. De website heeft niet alleen een geheel nieuwe look & feel gekregen, ook de inhoud is flink op de schop gegaan. Zo kunnen bezoekers op de nieuwe website specifiek voor hun branche beleven wat de facilitair dienstverlener voor hen kan betekenen en wordt een nog beter beeld gegeven van het onderscheidend vermogen van de dienstverlening.

Bas Haagen, Directeur Marketing en Sales licht toe: “De livegang van de nieuwe website is tevens het startsein voor de lancering van onze nieuwe pay off ‘Creating Hospitality’. Deze pay off staat voor onze belofte naar de markt. Wij dagen onszelf iedere dag uit om te zoeken naar kansen en creatieve oplossingen voor het creëren van innovatieve hospitality concepten in facilitaire dienstverlening. Opdrachtgevers op zoek naar hospitality, maar ook flexibilisering van kosten en integrale oplossingen zijn wij graag van dienst in een strategisch partnerschap. Dit alles komt in de nieuwe website naar voren met een maatwerkpakket voor de verschillende branches waarin we actief zijn. Met de website wekken we nieuwsgierigheid op over onze dienstverlening, uitgebreide tekst en toelichting bewaren we natuurlijk graag voor een persoonlijke ontmoeting.”

EW Facility Services lanceert nieuwe corporate website

Samenvoeging wervingswebsite

Hanteerde de facilitair dienstverlener voorheen nog een aparte website voor haar wervingsactiviteiten, met de livegang van deze nieuwe site behoort deze scheiding tot het verleden. Binnen de website is een speciale plek gereserveerd voor de recruitment activiteiten, waarbij gebruik wordt gemaakt van CONNEXYS, een recruitment database systeem, en waarin specifieke segmentatie van doelgroepen en functies mogelijk is.

Realisatie

Voor de realisatie van de nieuwe website schakelde EW Facility Services lokale, Arnhemse bedrijven in. Sumedia tekende voor ontwerp en bouw, Jaro van Meerten verzorgde de fotografie en PJ Film is verantwoordelijk voor alle videocontent. Voor de foto’s en video’s zette EW Facility Services, geheel conform traditie, haar eigen medewerkers in.

Anderen bekeken ook

07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer
31 januari 2024

Van Oord kiest voor EW Facility Services als haar schoonmaakpartner

Vanaf 1 februari 2024 is EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Van Oord. Naast de borging van…

Lees meer
16 januari 2024

In gesprek zijn en blijven

DT op de werkvloer weer enorm leerzaam Schoonmaken is een vak, dat zien we iedere dag bij onze…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op