21 juni 2018

EW Facility Services nieuwe facilitaire partner van Kasteel De Vanenburg

Kasteel De Vanenburg en EW Facility Services hebben woensdag 13 juni hun handtekening onder een samenwerkingsovereenkomst gezet. Bij het 17e eeuwse landgoed wordt de facilitair dienstverlener niet alleen verantwoordelijk voor de kamerschoonmaak, maar ook voor de linnenlogistiek, algemene dienst en schoonmaak van de vergaderzalen. Daarnaast neemt de organisatie ook de begeleiding, coaching en training van de schoonmaakmedewerkers op zich.

EW Facility Services nieuwe facilitaire partner van Kasteel De Vanenburg

Partnership

Kasteel De Vanenburg was voor de schoonmaak van het landgoed op zoek naar een professionele facilitaire partner waarmee een langdurige samenwerking kan worden opgebouwd. In EW Facility Services vonden zij de geschikte partner. Rutger Verstegen, Salesmanager EW Facility Services: “De wens van Kasteel De Vanenburg sluit nauw aan bij onze filosofie. Wij proberen altijd een partnership aan te gaan met onze opdrachtgevers, een goede samenwerking is voor ons namelijk belangrijk. Door operationeel mee te denken, helder te communiceren en een transparante en flexibele houding van beide partijen kunnen we snel schakelen, indien nodig bijstellen en samen verder groeien.”

Bernhard Baan, General Manager Kasteel De Vanenburg: “We hebben hoge verwachtingen van EW Facility Services. Vooral hun mensgerichte aanpak en stevige focus op kwaliteit en continuïteit van personeel geeft ons het vertrouwen dat zij de partij zijn die positief bijdraagt aan de totaalbeleving die onze gasten op Kasteel De Vanenburg krijgen.

Als marktleider in de hotelbranche begrijpt EW Facility Services waar het binnen de hotels om draait. Rutger Verstegen, Salesmanager EW Facility Services: “We zijn trots dat we onze expertise mogen inzetten bij Kasteel De Vanenburg en met onze dienstverlening kunnen bijdragen aan de totaalbeleving van de gasten. Wij kijken dan ook uit naar een prettige en langdurige samenwerking.”

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer