22 mei 2017

EW Facility Services presenteert INSITE

Totaaloplossing van ICT toepassingen voor het creëren van hospitality, flexibiliteit en operational excellence.

EW Facility Services gelooft in de toegevoegde waarde van ICT voor haar dienstverlening en investeert daarom al enkele jaren in de ontwikkeling van slimme digitale toepassingen. Haar visie op ICT en de daaronder vallende ICT toepassingen heeft zij nu gebundeld onder de naam INSITE. Met INSITE biedt EW Facility Services haar medewerkers en opdrachtgevers (web)applicaties die de interne bedrijfsvoering, medewerkers op locatie en medewerkers van ketenpartners en opdrachtgevers ondersteunen.

EW Facility Services presenteert INSITE

Totaalvisie
Bas Haagen, Directeur Marketing en Sales bij EW Facility Services: “INSITE is onze totaaloplossing van innovatieve ICT toepassingen ten behoeve van onze dienstverlening op locatie, modulair opgebouwd uit applicaties voor desktop, tablet en smartphone”. INSITE kent drie pijlers. “INSITE Planning zorgt voor een efficiënte personeelsplanning, INSITE Work biedt applicaties die medewerkers ondersteunen bij het uitvoeren van hun werk en de dienstverlening optimaliseren met behulp van technische en belevingsmetingen. Met Your INSITE bieden wij opdrachtgevers realtime hun managementinformatie aan, waardoor de waarde van onze dienstverlening direct inzichtelijk is.”

Meer ruimte voor hospitality
Al meer dan een kwart eeuw is hospitality het kernbegrip binnen EW Facility Services. De beleving van de eindgebruiker is hierbij voor de facilitair dienstverlener de drijfveer. Sleutelwoorden zijn persoonlijk contact en transparantie. “Daarom denken we goed na over de inzet van ICT, zowel voor onze medewerkers als opdrachtgevers”, verklaart Haagen. “Het werken met innovatieve ICT toepassingen is voor ons enkel waardevol wanneer ze een bijdrage leveren aan het fundament van onze dienstverlening, namelijk hospitality, flexibiliteit en een strakke operationele uitvoering.” Door slim gebruik te maken van ICT krijgen medewerkers meer tijd en ruimte om in te spelen op wensen en behoeften van gasten of medewerkers, werken zij met meer plezier en communiceren zij makkelijker met het hele facilitaire team.

Toekomstbestendig
Volgens Haagen halen bedrijven vandaag de dag hun winst niet uit snellere schoonmaak. “De winst zit nu en in de toekomst in doelmatiger en efficiënter werken. De applicaties binnen INSITE zijn continu in ontwikkeling en ook nieuwe applicaties zullen we toevoegen vanuit onze ambitie om altijd de beste kwaliteit van dienstverlening te leveren en de ultieme gastbeleving te creëren.”

Anderen bekeken ook

02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗴𝗲𝘃𝗲𝗿 Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer

Benieuwd hoe digitalisering u kan helpen bij het creëren van hospitality?

Neem contact op