09 januari 2018

EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Motel One Amsterdam-Waterlooplein

Gelegen in het centrum van Amsterdam op loopafstand van het Rembrandthuis en de Nationale Opera, is Design Hotel Motel One Amsterdam-Waterlooplein gevestigd. Een uniek hotel waar oud en nieuw hand in hand gaan en gasten op eigentijdse wijze een unieke beleving ervaren. Als nieuwe schoonmaakpartner van het hotel is EW Facility Services verantwoordelijk voor de kamerschoonmaak, linnenlogistiek, bouwschoonmaak en glasbewassing.

EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Motel One Amsterdam-Waterlooplein

Upcycling
Geïnspireerd op de populaire vlooienmarkt aan het Waterlooplein staat het designconcept van Motel One Amsterdam-Waterlooplein in het teken van upcycling. Samen met de internationaal succesvolle kunstenaar Piet Hein Eek laat het Design Hotel in de One Lounge zien hoe antieke en tweedehands objecten tot een design met een volledig nieuw karakter gecombineerd kunnen worden. Upcycling is daarmee niet alleen duurzaam, maar het zorgt bij Motel One ook voor een verrassend interieur.

Gastbeleving
De gasten ontbreekt het aan niets. Alles om de gast de ultieme beleving te bieden. Hierin vinden EW Facility Services en Motel One Amterdam-Waterlooplein elkaar. Rutger Verstegen, Salesmanager EW Facility Services: “Hospitality staat in onze dienstverlening centraal. Niet voor niets koppelen wij al vanaf onze oprichting hospitality aan onze schoonmaakdienstverlening. Het overtreffen van de verwachtingen van de gasten is waar wij met onze dienstverlening aan bij kunnen dragen.” De keuze voor EW Facility Services was voor Motel One dan ook snel gemaakt. Marina Rapeanu, Hotel Manager Motel One Amsterdam-Waterlooplein: “EW Facility Services en Motel One Amsterdam-Waterlooplein hebben hetzelfde doel voor ogen. Daarnaast ervaren wij de organisatie als een zeer professioneel bedrijf. Wij verwachten dan ook een goede samenwerking in de toekomst.”

Hotel Manager Marina Repeanu Motel One en Salesmanager Rutger Verstegen EW Facility Services

vlnr: Marina Rapeanu (Hotel Manager Motel One Amsterdam-Waterlooplein) en Rutger Verstegen (Salesmanager EW Facility Services)

Anderen bekeken ook

18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer
14 september 2023

Portretreeks Amare – Sita

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding…

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op