09 januari 2018

EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Motel One Amsterdam-Waterlooplein

Gelegen in het centrum van Amsterdam op loopafstand van het Rembrandthuis en de Nationale Opera, is Design Hotel Motel One Amsterdam-Waterlooplein gevestigd. Een uniek hotel waar oud en nieuw hand in hand gaan en gasten op eigentijdse wijze een unieke beleving ervaren. Als nieuwe schoonmaakpartner van het hotel is EW Facility Services verantwoordelijk voor de kamerschoonmaak, linnenlogistiek, bouwschoonmaak en glasbewassing.

EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Motel One Amsterdam-Waterlooplein

Upcycling
Geïnspireerd op de populaire vlooienmarkt aan het Waterlooplein staat het designconcept van Motel One Amsterdam-Waterlooplein in het teken van upcycling. Samen met de internationaal succesvolle kunstenaar Piet Hein Eek laat het Design Hotel in de One Lounge zien hoe antieke en tweedehands objecten tot een design met een volledig nieuw karakter gecombineerd kunnen worden. Upcycling is daarmee niet alleen duurzaam, maar het zorgt bij Motel One ook voor een verrassend interieur.

Gastbeleving
De gasten ontbreekt het aan niets. Alles om de gast de ultieme beleving te bieden. Hierin vinden EW Facility Services en Motel One Amterdam-Waterlooplein elkaar. Rutger Verstegen, Salesmanager EW Facility Services: “Hospitality staat in onze dienstverlening centraal. Niet voor niets koppelen wij al vanaf onze oprichting hospitality aan onze schoonmaakdienstverlening. Het overtreffen van de verwachtingen van de gasten is waar wij met onze dienstverlening aan bij kunnen dragen.” De keuze voor EW Facility Services was voor Motel One dan ook snel gemaakt. Marina Rapeanu, Hotel Manager Motel One Amsterdam-Waterlooplein: “EW Facility Services en Motel One Amsterdam-Waterlooplein hebben hetzelfde doel voor ogen. Daarnaast ervaren wij de organisatie als een zeer professioneel bedrijf. Wij verwachten dan ook een goede samenwerking in de toekomst.”

Hotel Manager Marina Repeanu Motel One en Salesmanager Rutger Verstegen EW Facility Services

vlnr: Marina Rapeanu (Hotel Manager Motel One Amsterdam-Waterlooplein) en Rutger Verstegen (Salesmanager EW Facility Services)

Anderen bekeken ook

02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer
24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op