17 november 2016

EW Facility Services start als eerste met SVS incompany Basisopleiding Direct Leidinggevenden

EW Facility Services en SVS-Opleidingen hebben de bestaande samenwerking geïntensiveerd. De vernieuwde Basisopleiding Direct Leidinggevenden + Module Ziekteverzuim maakt deel uit van een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor de komende jaren.

Binnen de dienstverlening van EW Facility Services vervullen de leidinggevenden op locatie een zeer belangrijke spilfunctie. Zij bezitten in hoge mate hospitality ervaring en zijn nauw betrokken bij opdrachtgevers. Daarnaast staan zij dagelijks in direct contact met schoonmakers, klanten en gebruikers van objecten. Birgit Jilesen, Manager Business School en Kwaliteit bij EW Facility Services: “Onze leidinggevenden op locatie maken het uiteindelijke verschil en zijn de succesfactor in aansturing en coaching van onze medewerkers. Om deze rol binnen onze organisatie goed uit te kunnen voeren is het van essentieel belang dat zij beschikken over goede communicatieve vaardigheden. In de Basisopleiding Direct Leidinggevenden wordt daarom veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden en een open communicatie en leren zij extra vaardigheden om medewerkers op een coachende wijze te kunnen begeleiden.”

EW Facility Services start als eerste met SVS incompany Basisopleiding Direct Leidinggevenden

EW Facility Services en SVS hebben een unieke aanpak ontwikkeld voor het geven van deze opleiding, met name de aanpak voor de invulling van de Module Ziekteverzuim is vernieuwend. Jilesen legt uit: "Een eigen trainer van EW Facility Services, onze Manager Verzuim Support, verzorgt de ‘harde kant’ kant van de opleiding. Denk aan wet- en regelgeving en ons verzuimbeleid. En er is een SVS-trainer die de ‘zachte kant’ op zich neemt, zoals bijvoorbeeld de gespreksvoering." Deze combinatie heeft geresulteerd in een uiterst succesvolle werkwijze.

EW Facility Services is het eerste bedrijf dat, in samenwerking met SVS, incompany is gestart met deze nieuwe opleiding. Alle opleidingsmaterialen zijn ontwikkeld in huisstijl van EW Facility Services, zijn van de hoge vertrouwde SVS kwaliteit en voldoen uiteraard aan de RAS eind- en toetstermen.

EW Facility Services start als eerste met de SVS incompany Basisopleiding Direct Leidinggevenden

De eerste groep cursisten van EW Facility Services die is gestart met de nieuwe Basisopleiding Direct Leidinggevenden. 

Anderen bekeken ook

18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer
14 september 2023

Portretreeks Amare – Sita

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op