08 juli 2016

EW Facility Services versterkt haar commerciële organisatie

7 juli 2016 – Gericht op groei en ontwikkeling heeft EW Facility Services haar salesteam met de komst van Ezra Bos en Rutger Verstegen de afgelopen twee maanden verder versterkt. Beide heren hebben hun sporen verdiend binnen de facilitaire branche.

EW Facility Services versterkt haar commerciële organisatie

Ezra was werkzaam als Facility Manager bij Prisma (het huidige Yask) en Salesmanager bij Hago. De afgelopen jaren hielp hij als adviseur bedrijven en organisaties met het ontdekken, uitrollen en behalen van marketing- en communicatiedoelstellingen. Rutger startte zijn carrière zes jaar geleden als Management Trainee bij EW Facility Services en is daarmee geen onbekende voor de facilitair dienstverlener. Vanuit deze rol ontwikkelde hij zich tot Rayonmanager, waarbij hij operationeel eindverantwoordelijk was voor locaties binnen de segmenten hotels, kantoren en high traffic.

Ezra is als Senior Sales Consultant verantwoordelijk voor grote en/of complexe salestrajecten binnen de segmenten kantoren en high traffic. Rutger gaat zich als Salesmanager voornamelijk richten op het segment hotels. Beiden combineren hun ervaring in de operatie en branche met hun gedrevenheid opdrachtgevers een op maat oplossing aan te bieden.

Anderen bekeken ook

08 september 2022

EW for Life haalt € 58.202,- op voor gepersonaliseerd kankeronderzoek

Vrijdag 2 september liep Piazza Cavour in Bormio Italië vol met deelnemers van de Stelvio for Life. Allemaal…

Lees meer
29 juni 2022

Zes succesfactoren voor schoonmaak in het onderwijs

Onderwijsinstellingen worden steeds meer een ontmoetingsplek. Schone en frisse gebouwen en werk/studieplekken zijn daarbij belangrijker dan ooit. Hoe…

Lees meer
08 juni 2022

Saxion Ondernemers Award uitgereikt aan Eli Wijfjes en Joris van Lith

Durven, doen en een flinke dosis lef is wat ondernemerschap vraagt. De studenten van Hogeschool Saxion die meedoen…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op