08 juli 2016

EW Facility Services versterkt haar commerciële organisatie

7 juli 2016 – Gericht op groei en ontwikkeling heeft EW Facility Services haar salesteam met de komst van Ezra Bos en Rutger Verstegen de afgelopen twee maanden verder versterkt. Beide heren hebben hun sporen verdiend binnen de facilitaire branche.

EW Facility Services versterkt haar commerciële organisatie

Ezra was werkzaam als Facility Manager bij Prisma (het huidige Yask) en Salesmanager bij Hago. De afgelopen jaren hielp hij als adviseur bedrijven en organisaties met het ontdekken, uitrollen en behalen van marketing- en communicatiedoelstellingen. Rutger startte zijn carrière zes jaar geleden als Management Trainee bij EW Facility Services en is daarmee geen onbekende voor de facilitair dienstverlener. Vanuit deze rol ontwikkelde hij zich tot Rayonmanager, waarbij hij operationeel eindverantwoordelijk was voor locaties binnen de segmenten hotels, kantoren en high traffic.

Ezra is als Senior Sales Consultant verantwoordelijk voor grote en/of complexe salestrajecten binnen de segmenten kantoren en high traffic. Rutger gaat zich als Salesmanager voornamelijk richten op het segment hotels. Beiden combineren hun ervaring in de operatie en branche met hun gedrevenheid opdrachtgevers een op maat oplossing aan te bieden.

Anderen bekeken ook

02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗴𝗲𝘃𝗲𝗿 Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op