08 juli 2016

EW Facility Services versterkt haar commerciële organisatie

7 juli 2016 – Gericht op groei en ontwikkeling heeft EW Facility Services haar salesteam met de komst van Ezra Bos en Rutger Verstegen de afgelopen twee maanden verder versterkt. Beide heren hebben hun sporen verdiend binnen de facilitaire branche.

EW Facility Services versterkt haar commerciële organisatie

Ezra was werkzaam als Facility Manager bij Prisma (het huidige Yask) en Salesmanager bij Hago. De afgelopen jaren hielp hij als adviseur bedrijven en organisaties met het ontdekken, uitrollen en behalen van marketing- en communicatiedoelstellingen. Rutger startte zijn carrière zes jaar geleden als Management Trainee bij EW Facility Services en is daarmee geen onbekende voor de facilitair dienstverlener. Vanuit deze rol ontwikkelde hij zich tot Rayonmanager, waarbij hij operationeel eindverantwoordelijk was voor locaties binnen de segmenten hotels, kantoren en high traffic.

Ezra is als Senior Sales Consultant verantwoordelijk voor grote en/of complexe salestrajecten binnen de segmenten kantoren en high traffic. Rutger gaat zich als Salesmanager voornamelijk richten op het segment hotels. Beiden combineren hun ervaring in de operatie en branche met hun gedrevenheid opdrachtgevers een op maat oplossing aan te bieden.

Anderen bekeken ook

18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer
14 september 2023

Portretreeks Amare – Sita

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op