10 november 2016

EW Facility Services verstevigt marktpositie in de hotellerie

Sinds oktober hebben Mansion Hotel Bos & Ven, Landgoed de Rosep en Grand Hotel Downtown het schoonmaakonderhoud toevertrouwd aan EW Facility Services. Met deze nieuwe samenwerkingspartners verstevigt de organisatie haar marktleiderschap in de hotellerie.

EW Facility Services verstevigt marktpositie in de hotellerie

Mansion Hotel Bos & Ven en Landgoed de Rosep

Midden in het hart van Brabant in het natuurgebied van Oisterwijk zijn Mansion Hotel Bos & Ven en Landgoed de Rosep gevestigd. Twee sfeervolle hotels met allure in het bezit van de familie Verhoeven. EW Facility Services verzorgt bij beide hotels de kamerschoonmaak, linnenlogistiek en leiding. Bij Mansion Hotel Bos & Ven is de organisatie ook verantwoordelijk voor de algemene dienst.

Mansion Hotel Bos & Ven beschikt over 40 hotelkamers en -suites met classificatie Grand Luxe. Een kleine twee kilometer verderop ligt Landgoed de Rosep met 71 luxe kamers, een restaurant, Spa & Wellness, tennisbaan, zwembad, fitnessruimte. Gastvrijheid zit bij familie Verhoeven in de genen. Directeur Henri Verhoeven: “Wij zijn er trots op dat wij naar onze gasten toe steeds weer vernieuwend en verrassend zijn. Dit zoeken wij ook in een schoonmaakpartner. Wij denken in EW Facility Services een professionele partner te hebben gevonden die met haar kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit onze hotels kan ondersteunen in onze doelstelling te blijven vernieuwen en verrassen.”

mansion-hotel-en-bos-en-landgoed-de-rosep-kiezen-voor-ew-facility-services

v.l.n.r.: Henri Verhoeven ( Directeur Mansion Hotel Bos & Ven en Landgoed De Rosep), Hennie Merks (Salesmanager EW Facility Services) en Bas Cornelissen (Algemeen Directeur EW Facility Services)

Grand Hotel Downtown

Het viersterrenhotel Grand Hotel Downtown ligt in het hippe Oud-West in hartje Amsterdam, vlakbij bezienswaardigheden zoals het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het uitgaanscentrum. De centrale ligging maakt het hotel een ideale uitvalsbasis voor een verblijf in Amsterdam. Het Grand Hotel Downtown heeft 46 modern ingerichte kamers met ieder hun eigen stijl. Bij het hotel is EW Facility Services naast de kamerschoonmaak ook verantwoordelijk voor de algemene dienst, linnenlogistiek en leiding. Directeur en eigenaar Mustafa Yüksek: “Wij hebben er vertrouwen in dat de professionaliteit en de kwaliteit van de dienstverlening van EW Facility Services resulteert in een betere services naar onze gasten”. “En minder zorgen”, vult Manager Feijza Kaya aan.

downtown-hotel-amsterdam-kiest-voor-ew-facility-services

v.l.n.r.: Mustafa Yüksek (Directeur – Eigenaar), Feijza Kaya (Hotel Manager) en Hennie Merks (Salesmanager EW Facility Services)

Anderen bekeken ook

07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer
31 januari 2024

Van Oord kiest voor EW Facility Services als haar schoonmaakpartner

Vanaf 1 februari 2024 is EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Van Oord. Naast de borging van…

Lees meer
16 januari 2024

In gesprek zijn en blijven

DT op de werkvloer weer enorm leerzaam Schoonmaken is een vak, dat zien we iedere dag bij onze…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op