19 juli 2018

EW Facility Services waardeert best presterende teams met eigen EW Service Award

De EW Service Award van EW Facility Services is een jaarlijkse onderscheiding waarbij de multi service facilitair dienstverlener op zoek gaat naar de best presterende teams binnen haar organisatie. Zij onderscheidt hierin twee categorieën, namelijk Hotels en Kantoren, High traffic & Zorg. Per categorie worden drie teams genomineerd voor de EW Service Award, waarna een uiteindelijke winnaar wordt uitgeroepen. Met een grote diversiteit aan opdrachtgevers en teams is een nominatie iets om trots op te zijn. De genomineerde teams hebben het afgelopen jaar laten zien te excelleren in hun dienstverlening en als team. EW Facility Services riep de award in het leven om kritisch te zijn naar de eigen dienstverlening; maar minstens zo belangrijk is het doel om met deze award waardering te tonen voor de inzet en het enthousiasme van haar medewerkers.

EW Facility Services waardeert best presterende teams met eigen EW Service Award

Criteria

Belangrijke criteria binnen de onderscheiding zijn samenwerking, betrokkenheid, kwaliteit en de bijdrage die het team levert aan de beleving van de (eind)gebruikers. De uitslag van de wedstrijd wordt gevormd door gesprekken met de opdrachtgever en leidinggevenden, de scores op kwaliteitscontroles, objectscans & belevingsmetingen en de bijdrage van het team aan de organisatieresultaten. De teams ontliepen elkaar dit jaar niet veel, waardoor de keuze voor de jury niet gemakkelijk was.

De winnaars

In de categorie Hotels maakte het team van Hotel Blooming indruk door de manier waarop het team met elkaar, maar zeker ook met de medewerkers van Hotel Blooming samenwerkt. Zij stralen uit en bewijzen iedere dag weer dat ze er alles aan doen om het de gast naar de zin te maken. Ieder met zijn eigen persoonlijke aanpak. Binnen de categorie Kantoren, High traffic & Zorg zorgde het hoge niveau van het team Ikea Amersfoort voor het omzetten van hun nominatie in een award. Niet alleen op het gebied van schoonmaak, maar ook ten aanzien van hun flexibiliteit, samenwerking met de opdrachtgever en betrokkenheid van de leidinggevende.

Anderen bekeken ook

18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer
14 september 2023

Portretreeks Amare – Sita

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding…

Lees meer