20 november 2017

EW Facility Services zet multiservice dienstverlening in bij Equipe Zorgbedrijven

Op 1 december start EW Facility Services haar dienstverlening bij twaalf locaties van Equipe Zorgbedrijven. Equipe Zorgbedrijven bestaat uit de drie labels Velthuis kliniek, Xpert Clinic en Helder kliniek, de locaties zijn gevestigd door heel Nederland. EW Facility Services is op alle locaties verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud, waaronder schoonmaak van OK’s en POK’s. Tevens verzorgt zij op diverse locaties de glasbewassing en sanitaire supplies.

EW Facility Services zet multiservice dienstverlening in bij Equipe Zorgbedrijven

Gunningscriteria

Belangrijke factor voor de gunning is het onderscheidend vermogen van de facilitair dienstverlener op hospitality en beleving. Ook de visie van EW Facility Services op de flexibilisering van kosten, waardoor facilitaire kosten parallel lopen aan de bezetting en omzet van de zorgverlener, speelde een belangrijke rol. Om hier nog verder invulling aan te geven heeft EW Facility Services de ambitie om samen met Equipe Zorgbedrijven toe te werken naar een prijs per patiënt, waardoor de facilitaire kosten volledige transparant zijn. Dit doen zij vanuit het gedachtegoed van Value Based Healtcare. “Zorg kan altijd slimmer, beter en vriendelijker. Dat is onze missie”, aldus Jaco Donselaar, Operationeel Directeur van Equipe Zorgbedrijven. “Deze missie proberen we in ieder facet van onze dienstverlening en met alle partijen waarmee we samenwerken, verder vorm te geven. Schoonmaakonderhoud is een belangrijk basisproces. Met EW Facility Services willen we naast een kwalitatieve stap, ook een stap zetten op het gebied van flexibilisering.”

High-Quality-Hygiëne

Infectiepreventie en -bestrijding maken nadrukkelijk onderdeel uit van de aanpak van schoonmaakonderhoud van EW Facility Services. Dit geeft zij vorm via haar High-Quality-Hygiëne aanpak die onder andere bestaat uit een Hygiëne scan, een Hygiëne plan op maat en professioneel Outbreak Management. Natuurlijk zet zij ook periodieke evaluaties in waardoor werkwijzen, protocollen en innovaties op het gebied van infectiepreventie en -bestrijding continu worden geoptimaliseerd. Bas Haagen, Directeur Marketing en Sales van EW Facility Services: ”Wij zijn er trots op dat we met onze High-Quality-Hygiëne aanpak een patiëntveilige omgeving voor Equipe kunnen realiseren en we kijken uit naar de aanstaande samenwerking.”

Over EW Facility Services

Met schoonmaakonderhoud als basis, biedt EW Facility Services opdrachtgevers een multiservice pakket aan diensten. Ruim 27 jaar bedient de facilitair dienstverlener de top van het bedrijfsleven in diverse marktsegmenten. Samen met opdrachtgevers ontwikkelt zij continu vernieuwende oplossingen voor facilitaire uitdagingen. Met haar eigentijdse en unieke belevingsfilosofie bieden zij onder meer zorginstellingen gastvrije en kosteneffectieve facilitaire dienstverlening waarin de behoeften van patiënten, cliënten, bezoekers en medewerkers centraal staan.

Over Equipe Zorgbedrijven

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken in Nederland. Patiënten kunnen op 16 verschillende locaties, verspreid over het land, terecht voor zowel verzekerde als niet verzekerde zorg. Onder Equipe Zorgbedrijven vallen Velthuis kliniek (cosmetische behandelingen), Helder kliniek (spataderen, anale aandoeningen, liesbreuken) en Xpert Clinic (hand-en polszorg). Alle klinieken hebben een ISO-certificatie en dragen het ZKN-keurmerk. Daarnaast heeft Equipe Zorgbedrijven een eigen kwaliteitssysteem ontwikkeld waarmee de kwaliteit van de geleverde zorg, de veiligheid en de cliëntgerichtheid in kaart gebracht wordt. Uit klantentevredenheidsonderzoek blijkt dat patiënten ons waarderen met een gemiddelde van 8 of hoger.

Anderen bekeken ook

14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer
02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer