06 september 2018

EW for Life wandelt, rent en fietst €21.565,37 bij elkaar

Patiënten met kanker een behandeling op maat geven door het analyseren van DNA is een van de drijfveren waarom EW Faciliy Services niet alleen als ambassadeur, maar ook met team EW for Life opnieuw meedeed aan de Stelvio for Life. Tijdens dit sportieve evenement wordt zo veel mogelijk geld ingezameld voor het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT). De onderzoekers van dit onderzoekscentrum richten zich op het DNA van iedere specifieke kankersoort, waardoor de behandeling per persoon effectiever wordt en met zo min mogelijk nare bijwerkingen. Op zaterdag 1 september vond de 7e editie plaats. De teamleden van EW for Life brachten €21.565,37 bij elkaar. De teller stond op 1 september maar liefst op €591.284,52 en deze blijft doorlopen. Op dit moment is er circa €600.000,00 voor het goede doel ingezameld.

EW for Life wandelt, rent en fietst €21.565,37 bij elkaar

Memorabele editie

Deze editie van de Stelvio for Life gaat de boeken in als een van de zwaarste edities. Tijdens de 21,1 km naar de top met 34 bochten, een gemiddeld stijgingspercentage van 7,1% en 1533 hoogtemeters werden de wandelaars, hardlopers en fietsers met een start in de zon en een finish in de sneeuw extra uitgedaagd door het weer. Voor team EW for Life was dit niet de enige reden waarom deze editie een memorabele werd. Dit jaar maakte de organisatie van dichtbij mee wat een verdriet de ziekte kanker kan veroorzaken. Collega Marian wandelde vorig jaar nog met team EW for Life de Passo dello Stelvio op. Na een langdurig ziekteproces overleed zij afgelopen februari. Voor het team een extra motivatie om de top te halen en zich in te zetten voor het goede doel. Bas Cornelissen, directeur EW Facility Services: “De betrokkenheid van onze medewerkers was heel zichtbaar. Een lach, een traan, energie en commitment om de top te halen, typeren dan ook onze teamleden. Ik kijk terug op een super team prestatie!”.

Finish Stelvio for Life Onno Seda en Ida bereiken de finish van Stelvio for Life    

Ambassadeur

EW Facility Services is sinds 2012 ambassadeur van Stichting Barcode For Life, de organisatie achter Stelvio for Life. Ook is EW Facility Services hoofdsponsor van het event. Cornelissen: “De durf van het CPCT om nieuwe wegen in te slaan en daarbij op een eigenzinnige manier buiten de gebaande paden te treden bij de behandeling van kanker, net als de passie van de stichting om dit mogelijk te maken, sluit aan op onze manier van ondernemen. Door daarnaast samen met andere sponsoren te investeren in het event, gaat 100% van het bedrag dat door de deelnemers ingezameld wordt naar de stichting en dus het onderzoek.”

Totale opbrengst

Het totaal opgehaalde bedrag van alle deelnemers aan de Stelvio for Life stond zaterdag op €591.284,52. De doelstelling is te groeien naar een jaarlijkse bijdrage van 1 miljoen euro. Ook volgend jaar zal EW Facility Services met haar team EW for Life alles op alles zetten om hieraan bij te dragen.

Cheque Stelvio for Life 2018

Anderen bekeken ook

24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer
Foto ondertekenmoment samenwerking EW Facility Services en Pathé Theaters B.V.
17 april 2024

Pathé kiest voor hospitality expert EW Facility Services als zijn schoonmaakpartner

Pathé is de plek waar iedereen welkom is voor een ontspannen avondje uit. Optimale beleving staat hierbij voorop.

Lees meer

Benieuwd hoe wij de reis van optimale
facility services samen kunnen beginnen?

Neem contact met ons op