15 mei 2017

Finalisten EW/Saxion Ondernemers Award bekend

Wie volgt Roy Rusticus op? De vijf finalisten voor de EW/Saxion Ondernemers Award 2017 zijn bekend. Don van Diest, Iago Santos Ligtenberg & Bram ter Harmsel (ACT) met LUWIES, Remi Offerman (HBS) met Campingonline, Roos Herder (ACT) met COVERAGE, Mats Kwakernaak & Janben Welleweerd (BBT) met Beptab en Tom van Dieren (BBT) met Briganteyn hebben de slotfase van de competitie bereikt en maken kans de Award in de wacht te slepen.

Finalisten EW/Saxion Ondernemers Award bekend

De winnaar wordt op donderdagavond 1 juni 2017 bekendgemaakt bij het Van der Valk Hotel in Enschede en krijgt naast een geldprijs van € 5.000 één jaar lang professionele begeleiding van hoofdsponsor EW Facility Services.

Voordat de finalisten het finalepodium betreden presenteren zij hun bedrijfsidee nog éénmaal voor de vakjury tijdens de presentatiedag op 24 mei. De jury krijgt dan de mogelijkheid om kritische vragen te stellen en de deelnemers krijgen de kans om hen te overtuigen van hun businessconcepten. Deze dag vindt plaats bij de Saxion locatie Villa Serphos te Enschede.

Net als voorgaande jaren belooft de finale ook dit jaar weer een spektakel te worden. Voor het eerst wordt deze gehouden bij het nieuwe Van der Valk Hotel in Enschede. Hier is plaats voor ruim tweehonderd gasten. Naast pitches van de finalisten zal o.a. Marco Aarnink, oprichter van Drukwerkdeal.nl én Saxion spin-off, het publiek inspireren met zijn ondernemersverhaal. De presentatie ligt in handen van netwerk & sales specialist Duco Scholtanus.

De avond is voor iedereen vrij toegankelijk, wel is van te voren aanmelden wenselijk. Meer informatie en aanmelden kan via saxion.nl/ondernemersaward.

Stimuleren van (jong) ondernemerschap
De EW|Saxion Ondernemers Award wordt dit jaar voor de 8e keer georganiseerd door EW Facility Services en Saxion. Zij riepen deze award in het leven om ondernemerschap onder jonge studenten te stimuleren en te belonen. Bas Cornelissen, Algemeen Directeur EW Facility Services en jurylid bij deze wedstrijd: “Wij geloven in de potentie van jonge en enthousiaste mensen, met goede ideeën en veel ambitie. Dit stimuleren wij ook binnen onze eigen organisatie. Reden voor ons om door middel van deze wedstrijd jonge ondernemers in staat te stellen hun droom voor een eigen onderneming waar te maken. Daarbij geeft hun passie en enthousiasme mij altijd weer veel plezier, energie en nieuwe inzichten.”

Anderen bekeken ook

02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗴𝗲𝘃𝗲𝗿 Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op