11 oktober 2019

Finalisten Golden Service Awards bekend!

De race voor de Golden Service Awards is in volle gang en wat is het spannend! De Golden Service Awards wedstrijd is sinds 2002 bekend in Nederland. Schoonmakers worden genomineerd door collega’s en/of opdrachtgevers die dichtbij de schoonmakers staan en een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen. Uit de inzendingen komt uiteindelijk een winnaar in drie verschillende categorieën.

  • Schoonmaker van het Jaar
  • Leidinggevende van het Jaar
  • Schoonmaakteam van het Jaar

De jury van de Golden Service Awards maakte vandaag de vijftien geselecteerde finalisten bekend. Vijf finalisten per categorie. Zij worden allen 28 november a.s. tijdens de finaledag in het zonnetje gezet, maar strijden die dag uiteindelijk per categorie om de felbegeerde titel! Wij mogen maar liefst vier finalisten uit onze eigen gelederen feliciteren: Rosil (Lolo) De Barros Mendes Texeira (Schoonmaker vanhet Jaar), Wendy Mols (Leidinggevende van het Jaar) en team Van der Valk hotel in Arnhem en team NS Regio Zuid West (Schoonmaakteam van het Jaar).

Finalisten Golden Service Awards bekend!

Wij nomineerden dit jaar drie schoonmakers, drie leidinggevenden en drie schoonmaakteams, net als vele andere organisaties. Aan de jury de lastige taak om alle inzendingen aan de hand van door hun opgestelde criteria te onderwerpen aan een toetsing. De jury geeft aan dat het een moeilijke maar zorgvuldige afweging was om uit de vele goede inzendingen een selectie te maken. Uit de vele hartverwarmende inschrijvingen werden slechts 15 genomineerden geselecteerd als finalisten. Dat vier van onze negen genomineerden door zijn naar de finale stemt ons zeer trots. Laten we ze kort nog een keer voorstellen.

Rosil (Lolo) De Barros Mendes Texeira

Dit is onze finalist in de categorie Schoonmaker van het Jaar. Rosil is 39 jaar en komt uit Rotterdam. Hij werkt bij het Hilton Garden Leiden Inn Hotel en is enorm gepassioneerd voor het schoonmaak vak.

Rayonmanager Marcel: "Hij ziet direct wat er moet gebeuren en pakt zaken zelfstandig op. Hij is vriendelijk, positief en ziet er altijd netjes uit. Dit gecombineerd met zijn flexibiliteit maakt Rosil een erg fijne collega om mee te werken."

Hij is enorm betrokken bij alle andere medewerkers uit het team en staat voor iedereen klaar. Niets is hem teveel. Hij straalt echt hospitality uit.

Wendy Mols

Onze finalist van de categorie schoonmaak leidinggevende. Wendy is 38 jaar, komt uit Selfkant, Duitsland en is al sinds 2015 leidinggevende bij EW Facility Services. Ze is behulpzaam, gestructureerd, enorm goed in samenwerken en heeft een luisterend oor voor iedereen. Ze heeft super veel kennis, zowel van schoonmaken als leidinggeven.

Rayonmanager Daniëlle geeft aan: “Wendy is flexibel en blijft altijd rustig. Je zult haar niet snel zien stressen. Hoe druk het ook is, wat er ook moet gebeuren, ze blijft rustig en zegt: 'ik regel het wel.

Dan hebben we onze twee finalisten van de categorie schoonmaakteams.

Van der Valk hotel Arnhem

Graag stellen we team Van der Valk hotel Arnhem aan jullie voor! Het team heeft 26 medewerkers en staat garant voor een enorme tevredenheid bij zowel de gasten als de opdrachtgever. De kwaliteit die ze leveren is uitstekend.

Rayonmanager Els Bakker: “Als Rayonmanager is dit een perfecte locatie, ik hoef er nauwelijks mee bezig te zijn."

Onze goede resultaten op deze locatie en de bijzonder goede band met de opdrachtgever zorgen ervoor dat we in de afgelopen jaren ook aan de slag mochten bij andere Van der Valk hotels. Dat hebben we te danken aan Camelia en haar team.

NS Regio Zuid West

Het team van de NS Regio Zuid West staat met 20 medewerkers op 12 verschillende locaties. Ze staan in NS Breda, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam en Vlissingen. Het werk voor hun is dus niet hetzelfde zoals op een 'standaard’ locatie. Ondanks deze moeilijkheidsgraad en afstand, vormt het team een mooi geheel. Je moet op elkaar en de samenwerking kunnen vertrouwen en dat is bij dit team absoluut het geval.

Judith van Otten, Rayonmanager van dit team: “Ze zien elkaar misschien niet vaak, maar ze staan áltijd met elkaar in contact. Communicatie gebeurt bijvoorbeeld via WhatsApp en/of bellen.

Jurybezoeken

De komende maand bezoeken de juryleden alle genomineerden. Op 28 november worden vervolgens de drie prijzen uitgereikt. Het blijft dus nog even spannend!

Onze andere genomineerde toppers

Helaas moesten we de andere 5 genomineerden van EW Facility Services teleurstellen, maar ondanks dat zij niet geselecteerd zijn tot finalist hebben zij laten zien dat zij erg goed zijn in hun werk en zich echt weten te onderscheiden: Natascha Schuijers, Diana Holman, Ela Nowak, Kim Groenestein en Team Holland Casino Amsterdam. Jullie mogen trots zijn op jezelf, want wij zijn dat ook!

Anderen bekeken ook

19 juni 2024

Vrouwelijk leiderschap

In de wereld van bedrijfsleiderschap is het bouwen van sterke relaties en een menselijke aanpak essentieel voor succes.

Lees meer
14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer