17 december 2015

Klusmarathon EW Facility Services bij Bio Vakantieoord afgerond

Goede doel
Ter ere van haar 25 jarig jubileum adopteerde EW Facility Services een paviljoen op het Bio Vakantieoord in Arnhem. Het bedrijf zette zich een jaar lang in met vrijwilligers om eigenhandig het oude paviljoen om te bouwen tot twee moderne vakantiewoningen voor gehandicapte kinderen en hun familie. Bas Cornelissen, Algemeen Directeur: “Wij hechten veel waarde aan ondernemerschap, iets terugdoen voor de maatschappij hoort daarbij. Bio Vakantieoord past als organisatie bij ons. Bijdragen aan een omgeving waarin iedereen zich vrij en op zijn gemak voelt, dat is waar het ons om ging.”

Klusmarathon EW Facility Services bij Bio Vakantieoord afgerond

Unieke samenwerking
De manier waarop EW Facility Services zich tijdens het jubileumjaar aan Bio Vakantieoord heeft verbonden is uniek. Frans Wientjes, Directeur Stichting Bio Kinderrevalidatie: “Het was voor ons voor het eerst dat een bedrijf zich op deze manier zo lang aan ons verbond. Van alle vrijwilligers die het afgelopen jaar hun bijdrage hebben geleverd, kan ik zeggen dat het leek of ze hier gewoon thuis hoorden. Enorm enthousiast en zeer gemotiveerd gingen ze iedere maand aan de slag. Hartverwarmend om te zien.”
Bas Cornelissen vult aan: “Je voelt de passie van alle vrijwilligers als je bij Bio Vakantieoord bent. Niet alleen van onze vrijwilligers, maar zeker ook van de vrijwilligers die het vaste team van Bio Vakantieoord versterken. Op deze manier samen ergens naartoe werken is een van de mooiste dingen om te doen. De ruime vakantiewoningen met alle aanpassingen zorgen ervoor, dat voor de kinderen de handicap even niet belangrijk is. Ze kunnen onbezorgd genieten. Er is aan alles gedacht. Een mooie koppeling met onze visie op hospitality.”

Knipoog
Nu de vakantiewoningen klaar zijn, is het tijd om iedere woning een eigen naam te geven. In de traditie van het vakantiepark, opgericht door de bioscopen, dragen de vakantiewoningen een filmnaam. De twee nieuwe vakantiewoningen heten dan ook EVE en Wall-E. Een subtiele knipoog naar EW Facility Services en al haar vrijwilligers.

Anderen bekeken ook

18 juli 2022

Pilot Wecoline BubbleFlush

We hebben weer een nieuwe innovatie mogen testen: de Wecoline BubbleFlush! Op locaties zoals Rotterdam The Hague Airport,…

Lees meer
05 januari 2022

Digitale Inspiratiesessie ‘SROI – van verplichting naar kans’

Donderdag 20 januari 2022 organiseren wij weer een digitale inspiratiesessie. Rond lunchtijd, van 11:30-12:00 uur, kunt u, eventueel…

Lees meer
16 september 2021

Gastvrijheid op de kaart in de zorg: 9 tips

Hoe zet je hospitality op de kaart binnen jouw zorgorganisatie? Hoe geef je het vorm? En, heel belangrijk,…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op