24 februari 2017

Golden Tulip Hotel De’ Medici kiest voor EW Facility Services

EW Facility Services verzorgt vanaf 1 maart 2017 het schoonmaakonderhoud voor het Golden Tulip Hotel De’ Medici. Het 4-sterren hotel is gevestigd in Brugge in België en telt 101 hotel kamers waaronder 6 suites, een restaurant, vergaderzalen en spa.

Golden Tulip Hotel De’ Medici kiest voor EW Facility Services

Hotel De' Medici bevindt zich langs een van de mooiste en belangrijkste kanalen van de Middeleeuwse stad Brugge, ook wel het “Venetië van het Noorden” genoemd. Het 4-sterren hotel is centraal gelegen en voor zowel de zakelijke gast als de toerist een perfecte uitvalsbasis om Brugge te ontdekken. General Manager Patrick Jiang zocht voor het schoonmaakonderhoud van het hotel een partner die met haar dienstverlening positief bijdraagt aan de gastbeleving en zorgdraagt voor continuïteit en kwaliteit. “Ik verwacht van een ervaren partner dat hij een goede organisatie neerzet zodat een tevreden gast de volgende keer weer langskomt.”. Kris Calle, Directeur EW Facility Services België, en Stefanie van Steenlandt, Regiomanager EW Facility Services België, vertrouwen erop aan deze wens te kunnen voldoen. Stefanie van Steenlandt: “De vaktechnische kennis van onze opgeleide medewerkers zorgt voor de gevraagde kwaliteit.” Kris Calle vult aan: “Om de kwaliteit te waarborgen zetten wij daarnaast bovengemiddeld meer leiding in met minimaal 3 jaar hospitality ervaring. Hij/zij is nauw betrokken bij de opdrachtgever en medewerkers en de verbindende schakel.”

Golden Tulip Hotel De Medici en EW Facility Services kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Vlnr: Kris Calle (Directeur EW Facility Services België), Stefanie van Steenlandt (Regiomanager EW Facility Services België) en Patrick Jiang (General Manager Golden Tulip Hotel De Medici)

Anderen bekeken ook

07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer
31 januari 2024

Van Oord kiest voor EW Facility Services als haar schoonmaakpartner

Vanaf 1 februari 2024 is EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Van Oord. Naast de borging van…

Lees meer
16 januari 2024

In gesprek zijn en blijven

DT op de werkvloer weer enorm leerzaam Schoonmaken is een vak, dat zien we iedere dag bij onze…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op