24 februari 2017

Golden Tulip Hotel De’ Medici kiest voor EW Facility Services

EW Facility Services verzorgt vanaf 1 maart 2017 het schoonmaakonderhoud voor het Golden Tulip Hotel De’ Medici. Het 4-sterren hotel is gevestigd in Brugge in België en telt 101 hotel kamers waaronder 6 suites, een restaurant, vergaderzalen en spa.

Golden Tulip Hotel De’ Medici kiest voor EW Facility Services

Hotel De' Medici bevindt zich langs een van de mooiste en belangrijkste kanalen van de Middeleeuwse stad Brugge, ook wel het “Venetië van het Noorden” genoemd. Het 4-sterren hotel is centraal gelegen en voor zowel de zakelijke gast als de toerist een perfecte uitvalsbasis om Brugge te ontdekken. General Manager Patrick Jiang zocht voor het schoonmaakonderhoud van het hotel een partner die met haar dienstverlening positief bijdraagt aan de gastbeleving en zorgdraagt voor continuïteit en kwaliteit. “Ik verwacht van een ervaren partner dat hij een goede organisatie neerzet zodat een tevreden gast de volgende keer weer langskomt.”. Kris Calle, Directeur EW Facility Services België, en Stefanie van Steenlandt, Regiomanager EW Facility Services België, vertrouwen erop aan deze wens te kunnen voldoen. Stefanie van Steenlandt: “De vaktechnische kennis van onze opgeleide medewerkers zorgt voor de gevraagde kwaliteit.” Kris Calle vult aan: “Om de kwaliteit te waarborgen zetten wij daarnaast bovengemiddeld meer leiding in met minimaal 3 jaar hospitality ervaring. Hij/zij is nauw betrokken bij de opdrachtgever en medewerkers en de verbindende schakel.”

Golden Tulip Hotel De Medici en EW Facility Services kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Vlnr: Kris Calle (Directeur EW Facility Services België), Stefanie van Steenlandt (Regiomanager EW Facility Services België) en Patrick Jiang (General Manager Golden Tulip Hotel De Medici)

Anderen bekeken ook

14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer
02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op