17 mei 2019

Hennie Merks heeft hart verknocht aan EW Facility Services

Officieel met pensioen, maar nog niet weg.

Op 4 mei jl. brak officieel het pensioen aan voor Hennie Merks, sinds 2010 Salesmanager bij EW Facility Services. Gedurende zijn tijd bij EW Facility Services was hij verantwoordelijk voor het binnenhalen van hotelomzet. Zijn gehele professionele carrière was Merks werkzaam in de schoonmaakbranche, zo bekleedde hij onder meer de functies bij Albatros Hoteldiensten, Hago Nederland en Alpheios Vebego. Ondanks het bereiken van zijn pensioen, zien zowel Merks als EW Facility Services een afscheid van elkaar nog niet zitten. Merks is verknocht aan de organisatie en de markt. Als ambassadeur blijft Hennie daarom voor een aantal dagen per week bij EW Facility Services betrokken en richt zich naast het Hotelsegment ook op de segmenten Kantoren en High traffic.

 

Hennie Merks heeft hart verknocht aan EW Facility Services

Bas Cornelissen, Algemeen Directeur van EW Facility Services: “Hennie is een ouwe rot in de hotelmarkt. De wijze waarop hij sales bedrijft zie je tegenwoordig niet vaak meer, het volledig toegewijd zijn aan het sluiten van een deal. Door zijn jarenlange ervaring én passie voor het vak heeft Hennie ongekend veel kennis van deze markt. Hij weet precies wat er speelt binnen onze organisatie, en in de markt, en is daarom een vraagbaak voor veel collega’s én relaties. We willen hem daarom nog niet laten gaan en gelukkig hoeft dit dus ook nog niet! We zijn erg verheugd dat hij zich de komende periode blijft inzetten voor onze salesorganisatie”.

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Benieuwd hoe wij de reis van optimale
facility services samen kunnen beginnen?

Neem contact met ons op