30 december 2019

Het Nationale Theater kiest voor multiservice aanpak EW Facility Services

 

Ruim 680 voorstellingen per jaar. Wekelijks meer dan 4200 bezoekers en medewerkers over de vloer. Maar liefst zeven locaties in Den Haag, waaronder de monumentale Koninklijke Schouwburg, het Theater aan het Spui, een eigen decoratelier en logiesstudio’s. Het Nationale Theater is behoorlijk dynamisch en divers te noemen. Aan EW Facility Services de taak om voor alle locaties vanaf 1 januari 2020 de schoonmaakdienstverlening, glasbewassing, levering van sanitaire voorzieningen, afvalinzameling en –verwerking en specialistische reiniging te verzorgen. Adviesbureau Atir ondersteunde Het Nationale Theater bij het doorlopen van de Europese Aanbesteding, waarbij EW Facility Services als beste uit de bus kwam.

Het Nationale Theater kiest voor multiservice aanpak EW Facility Services

Ontzorging door één professionele partij

Susanne Bothe, Senior Adviseur bij Atir, begeleidde het traject: “Het Nationale Theater is in 2017 ontstaan vanuit een fusie. Echter hadden ze voor de diverse facilitaire diensten op de locaties nog afzonderlijke overeenkomsten met verschillende aanbieders en looptijden. De wens was om de diensten bij één professionele dienstverlener onder te brengen, waarbij partnerschap, gastgerichtheid, transparantie en flexibiliteit centraal staan.”

Expertise en gastvrijheid doorslaggevend

“EW Facility Services heeft ons overtuigd dat zij voor ons de juiste match zijn” vertelt Jeroen Feelders, Hoofd Facilitair bij Het Nationale Theater. “De ervaring die zij bij vergelijkbare opdrachtgevers hebben met hun multiservice aanpak, was doorslaggevend bij het vertalen van onze wensen naar een passende dienstverlening. Ze bieden verrassende oplossingen om ons te ondersteunen in ons streven naar meer duurzaamheid, zoals toepassing van ozonwater en verbeterde afvalscheiding. Onze bezoekers een positieve beleving bieden is ons doel. Dit doen we niet alleen met het theateraanbod, maar zeker ook met behulp van onze faciliteiten en de aanbieders die daarbij horen. EW Facility Services sluit hier met hun visie op innovatieve hospitality concepten perfect op aan.”

Fenna van Ginkel, Salesconsultant bij EW Facility Services is enorm trots op het binnen halen van deze nieuwe opdrachtgever. “Vanaf het eerste moment wisten we dat deze opdracht perfect bij ons zou passen. We hebben er met het hele team hard aan gewerkt, van Operatie tot Calculatie, en hebben het dienstverleningsconcept voor Het Nationale Theater samen op maat gemaakt. Dat dit vervolgens leidt tot een gunning is voor iedereen een mooie beloning en voor onze organisatie een prachtige aanvulling op ons portfolio. We zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen voor de opstart. We kijken allemaal uit naar een mooie en langdurige samenwerking met Het Nationale Theater!”

 

 

Op de foto van links naar rechts: Regio Directeur EW Facility Services Onno Smit en Zakelijk Directeur Het Nationale Theater Lidy Klein Gunnewiek

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op