12 maart 2018

Hotel De Kruishoeve kiest voor de expertise van EW Facility Services

Midden in het Brabantse groene hart ligt hotel De Kruishoeve. EW Facility Services is vanaf 1 april verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van de 40 kamer. Tevens neemt de organisatie de algemene dienst, linnenlogistiek en leiding voor haar rekening.

Hotel De Kruishoeve kiest voor de expertise van   EW Facility Services

Gastvrijheid, kwaliteit en comfort

De comfortabele kamers en gezellige ambiance van De Kruishoeve zorgen voor een warm welkom. Daarnaast kunnen de gasten door de ligging midden in de bossen en op korte afstand van recreatieplas De IJzeren Man naar hartenlust wandelen, fietsen, paardrijden en zwemmen. Ervoor zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt, is een van de belangrijkste waarden voor het hotel. Daarin vinden EW Facility Services en Hotel De Kruishoeve elkaar. Directeur Maikel Pennings: “Het bieden van gastvrijheid en het leveren van kwaliteit en comfort is een vanzelfsprekendheid binnen ons hotel. Een schoonmaakpartner moet hieraan kunnen bijdragen. De kwaliteit, flexibiliteit en hospitality die EW Facility Services biedt, heeft ons doen besluiten de schoonmaakdienstverlening aan hen toe te vertrouwen.” Hennie Merks, Salesmanager EW Facility Services vult aan: “Hospitality zit in ons DNA. Al vanaf onze oprichting koppelen wij beleving aan schoonmaak. Bij alles wat onze schoonmaakmedewerkers doen wordt naast het leveren van kwaliteit ook rekening gehouden met een optimale beleving voor de gast.”

Hotel De Kruishoeve en EW Facility Services kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Hennie Merks, Marcoen Lammers en Maikel Pennings

Vlnr: Hennie Merks (Salesmanager EW Facility Services), Marcoen Lammers (Rayonmanager EW Facility Services) en Maikel Pennings (Directeur hotel De Kruishoeve).

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Benieuwd hoe wij de reis van optimale
facility services samen kunnen beginnen?

Neem contact met ons op