10 november 2017

Hotel FRANQ en EW Facility Services laten oude tijden herleven

Gelegen op een steenworp afstand van de Onze-Lieve-Vrouwe Kathedraal en de Meir in Antwerpen, verrast het nieuwe boetiekhotel FRANQ met een combinatie van historische charme en hedendaagse urban-chique. EW Facility Services is vanaf de opening van het hotel verantwoordelijk voor de kamerschoonmaak, schoonmaak van de algemene ruimtes en linnenlogistiek. Daarnaast verzorgt EW Facility Services ook de Handyman services in hotel FRANQ.

Hotel FRANQ en EW Facility Services laten oude tijden herleven

Oude tijden herleven

Hotel FRANQ is gevestigd in een voormalig bankgebouw en dankt zijn naam aan de oude munteenheid van België: de Belgische Franken. Het hotel doet daarmee op eigentijdse wijze oude tijden herleven. De gast ontbreekt het aan niets. Een gastvrij ontvangst en het bieden van een beleving staan bij Hotel FRANQ voorop. EW Facility Services en het hotel vinden elkaar hierin. Kris Calle, Algemeen Directeur EW Facility Services België: “Het koppelen van schoonmaak aan gastbeleving is voor ons de basis en zit in ons DNA. We bouwen samen met de directie van het hotel aan een stevige partnership, onze gezamenlijke doelstelling is het overtreffen van de verwachtingen van de gasten. Daar zit de extra toegevoegde waarde van EW Facility Services.”

Flexibiliteit

Opstarten van een nieuw hotel vraagt veel flexibiliteit van niet alleen het hotel maar ook haar partners. Hotel FRANQ was voor de schoonmaak van het hotel op zoek naar een professionele facilitaire partner die kwaliteit en flexibiliteit weet te combineren maar daarnaast ook mee wil en kan denken General Manager van Hotel FRANQ, Kristel Geubels: “De flexibele en professionele aanpak van EW Facility Services deed ons besluiten de schoonmaakdienstverlening aan hen toe te vertrouwen. Er werd en wordt goed meegedacht met onze wensen en behoeften, iets wat een echte pre is. Daarbij zorgt hun visie op extra leiding en de inzet van een ervaren supervisor ervoor dat alles goed verloopt.”

Hotel FRANQ schoonmaak gastvrijheid handyman

V.l.n.r.: Kristel Geubels (General Manager Hotel FRANQ) en Kris Calle (Directeur EW Facility Services België)

Anderen bekeken ook

19 juni 2024

Vrouwelijk leiderschap

In de wereld van bedrijfsleiderschap is het bouwen van sterke relaties en een menselijke aanpak essentieel voor succes.

Lees meer
14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer