10 november 2017

Hotel FRANQ en EW Facility Services laten oude tijden herleven

Gelegen op een steenworp afstand van de Onze-Lieve-Vrouwe Kathedraal en de Meir in Antwerpen, verrast het nieuwe boetiekhotel FRANQ met een combinatie van historische charme en hedendaagse urban-chique. EW Facility Services is vanaf de opening van het hotel verantwoordelijk voor de kamerschoonmaak, schoonmaak van de algemene ruimtes en linnenlogistiek. Daarnaast verzorgt EW Facility Services ook de Handyman services in hotel FRANQ.

Hotel FRANQ en EW Facility Services laten oude tijden herleven

Oude tijden herleven

Hotel FRANQ is gevestigd in een voormalig bankgebouw en dankt zijn naam aan de oude munteenheid van België: de Belgische Franken. Het hotel doet daarmee op eigentijdse wijze oude tijden herleven. De gast ontbreekt het aan niets. Een gastvrij ontvangst en het bieden van een beleving staan bij Hotel FRANQ voorop. EW Facility Services en het hotel vinden elkaar hierin. Kris Calle, Algemeen Directeur EW Facility Services België: “Het koppelen van schoonmaak aan gastbeleving is voor ons de basis en zit in ons DNA. We bouwen samen met de directie van het hotel aan een stevige partnership, onze gezamenlijke doelstelling is het overtreffen van de verwachtingen van de gasten. Daar zit de extra toegevoegde waarde van EW Facility Services.”

Flexibiliteit

Opstarten van een nieuw hotel vraagt veel flexibiliteit van niet alleen het hotel maar ook haar partners. Hotel FRANQ was voor de schoonmaak van het hotel op zoek naar een professionele facilitaire partner die kwaliteit en flexibiliteit weet te combineren maar daarnaast ook mee wil en kan denken General Manager van Hotel FRANQ, Kristel Geubels: “De flexibele en professionele aanpak van EW Facility Services deed ons besluiten de schoonmaakdienstverlening aan hen toe te vertrouwen. Er werd en wordt goed meegedacht met onze wensen en behoeften, iets wat een echte pre is. Daarbij zorgt hun visie op extra leiding en de inzet van een ervaren supervisor ervoor dat alles goed verloopt.”

Hotel FRANQ schoonmaak gastvrijheid handyman

V.l.n.r.: Kristel Geubels (General Manager Hotel FRANQ) en Kris Calle (Directeur EW Facility Services België)

Anderen bekeken ook

18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer
14 september 2023

Portretreeks Amare – Sita

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding…

Lees meer