10 november 2017

Hotel FRANQ en EW Facility Services laten oude tijden herleven

Gelegen op een steenworp afstand van de Onze-Lieve-Vrouwe Kathedraal en de Meir in Antwerpen, verrast het nieuwe boetiekhotel FRANQ met een combinatie van historische charme en hedendaagse urban-chique. EW Facility Services is vanaf de opening van het hotel verantwoordelijk voor de kamerschoonmaak, schoonmaak van de algemene ruimtes en linnenlogistiek. Daarnaast verzorgt EW Facility Services ook de Handyman services in hotel FRANQ.

Hotel FRANQ en EW Facility Services laten oude tijden herleven

Oude tijden herleven

Hotel FRANQ is gevestigd in een voormalig bankgebouw en dankt zijn naam aan de oude munteenheid van België: de Belgische Franken. Het hotel doet daarmee op eigentijdse wijze oude tijden herleven. De gast ontbreekt het aan niets. Een gastvrij ontvangst en het bieden van een beleving staan bij Hotel FRANQ voorop. EW Facility Services en het hotel vinden elkaar hierin. Kris Calle, Algemeen Directeur EW Facility Services België: “Het koppelen van schoonmaak aan gastbeleving is voor ons de basis en zit in ons DNA. We bouwen samen met de directie van het hotel aan een stevige partnership, onze gezamenlijke doelstelling is het overtreffen van de verwachtingen van de gasten. Daar zit de extra toegevoegde waarde van EW Facility Services.”

Flexibiliteit

Opstarten van een nieuw hotel vraagt veel flexibiliteit van niet alleen het hotel maar ook haar partners. Hotel FRANQ was voor de schoonmaak van het hotel op zoek naar een professionele facilitaire partner die kwaliteit en flexibiliteit weet te combineren maar daarnaast ook mee wil en kan denken General Manager van Hotel FRANQ, Kristel Geubels: “De flexibele en professionele aanpak van EW Facility Services deed ons besluiten de schoonmaakdienstverlening aan hen toe te vertrouwen. Er werd en wordt goed meegedacht met onze wensen en behoeften, iets wat een echte pre is. Daarbij zorgt hun visie op extra leiding en de inzet van een ervaren supervisor ervoor dat alles goed verloopt.”

Hotel FRANQ schoonmaak gastvrijheid handyman

V.l.n.r.: Kristel Geubels (General Manager Hotel FRANQ) en Kris Calle (Directeur EW Facility Services België)

Anderen bekeken ook

02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗴𝗲𝘃𝗲𝗿 Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer