20 september 2016

Hotel Ons Krijtland en Herberg De Smidse kiezen voor EW Facility Services.

20 september 2016 – In het karakteristieke Hotel & Appartementen Ons Krijtland en Restaurant Hotel Herberg de Smidse in Epen in Zuid-Limburg verzorgt EW Facility Services vanaf 1 oktober 2016 de kamer en appartementenschoonmaak, linnenlogistiek en leiding. De twee locaties, die in het bezit zijn van dezelfde familie, liggen aan de rand van het Geuldal en beschikken over hotelkamers, vakantieappartementen, luxe hotelappartementen en een Brasserie.

Hotel Ons Krijtland en Herberg De Smidse kiezen voor EW Facility Services.

Eigenaar Ruud Bessems, tevens voorzitter van Heuvelland Hotels, is de derde generatie van dit echte familiebedrijf. Samen met zijn echtgenote Monique Sienot heeft hij de dagelijkse leiding. Continuïteit van de kwaliteit, flexibiliteit, betrokkenheid en goede communicatie is voor Ruud en Monique essentieel. Ruud Bessems: “Naast Limburgse gastvrijheid is het leveren van kwaliteit en comfort een vanzelfsprekendheid binnen ons bedrijf. EW Facility Services heeft jarenlange ervaring in het koppelen van schoonmaak aan beleving, om die reden hebben wij voor hen gekozen als samenwerkingspartner”. Monique is initiatiefneemster van de Kribkeswandeling Epen en Zomerkunstheuvelland/Voerstreek. “Het organiseren van deze evenementen zorgt voor veel en wisselende bedrijvigheid. Hierdoor is flexibiliteit en betrokkenheid nodig”, aldus Monique Sienot. Femke van Leeuwen, Rayonmanager EW Facility Services: “Door onze flexibiliteit kunnen wij goed op deze behoefte inspelen. Daarbij zal de vaktechnische kennis van onze medewerkers zorgen dat de gevraagde kwaliteit gerealiseerd wordt voor deze twee mooie nieuwe hotels in Zuid Limburg”

Hotel Ons Krijtland, Herberg De Smidse en EW Facility Services kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Anderen bekeken ook

08 september 2022

EW for Life haalt € 58.202,- op voor gepersonaliseerd kankeronderzoek

Vrijdag 2 september liep Piazza Cavour in Bormio Italië vol met deelnemers van de Stelvio for Life. Allemaal…

Lees meer
29 juni 2022

Zes succesfactoren voor schoonmaak in het onderwijs

Onderwijsinstellingen worden steeds meer een ontmoetingsplek. Schone en frisse gebouwen en werk/studieplekken zijn daarbij belangrijker dan ooit. Hoe…

Lees meer
08 juni 2022

Saxion Ondernemers Award uitgereikt aan Eli Wijfjes en Joris van Lith

Durven, doen en een flinke dosis lef is wat ondernemerschap vraagt. De studenten van Hogeschool Saxion die meedoen…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op