20 september 2016

Hotel Ons Krijtland en Herberg De Smidse kiezen voor EW Facility Services.

20 september 2016 – In het karakteristieke Hotel & Appartementen Ons Krijtland en Restaurant Hotel Herberg de Smidse in Epen in Zuid-Limburg verzorgt EW Facility Services vanaf 1 oktober 2016 de kamer en appartementenschoonmaak, linnenlogistiek en leiding. De twee locaties, die in het bezit zijn van dezelfde familie, liggen aan de rand van het Geuldal en beschikken over hotelkamers, vakantieappartementen, luxe hotelappartementen en een Brasserie.

Hotel Ons Krijtland en Herberg De Smidse kiezen voor EW Facility Services.

Eigenaar Ruud Bessems, tevens voorzitter van Heuvelland Hotels, is de derde generatie van dit echte familiebedrijf. Samen met zijn echtgenote Monique Sienot heeft hij de dagelijkse leiding. Continuïteit van de kwaliteit, flexibiliteit, betrokkenheid en goede communicatie is voor Ruud en Monique essentieel. Ruud Bessems: “Naast Limburgse gastvrijheid is het leveren van kwaliteit en comfort een vanzelfsprekendheid binnen ons bedrijf. EW Facility Services heeft jarenlange ervaring in het koppelen van schoonmaak aan beleving, om die reden hebben wij voor hen gekozen als samenwerkingspartner”. Monique is initiatiefneemster van de Kribkeswandeling Epen en Zomerkunstheuvelland/Voerstreek. “Het organiseren van deze evenementen zorgt voor veel en wisselende bedrijvigheid. Hierdoor is flexibiliteit en betrokkenheid nodig”, aldus Monique Sienot. Femke van Leeuwen, Rayonmanager EW Facility Services: “Door onze flexibiliteit kunnen wij goed op deze behoefte inspelen. Daarbij zal de vaktechnische kennis van onze medewerkers zorgen dat de gevraagde kwaliteit gerealiseerd wordt voor deze twee mooie nieuwe hotels in Zuid Limburg”

Hotel Ons Krijtland, Herberg De Smidse en EW Facility Services kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op