12 juli 2017

Hotel Métropole kiest voor de hospitality factor van EW Facility Services

Midden in het historische stadscentrum is het imposante 5 sterren Hotel Métropole gevestigd. Het enige nog in gebruik zijnde 19e eeuwse hotel van de stad. Sinds juli verzorgt EW Facility Services de schoonmaak van algemene ruimten zoals het authentieke Café Métropole, de imposante lobby, het restaurant en de kantoren van het hotel.

Hotel Métropole kiest voor de hospitality factor van EW Facility Services

Kwaliteit gekoppeld aan gastvrijheid
Hotel Métropole staat bekend om zijn warme en hartelijke ontvangst waar gastvrijheid de boventoon voert. Voor het schoonmaakonderhoud zocht het hotel een gespecialiseerde partner die past bij haar visie op kwaliteit en gastbeleving. Sébastien Vanhaeren, Financial Director Hotel Métropole: “De afwerking en stijl van ons hotel vraagt om een getailleerde en specialistische schoonmaak. Daarbij zochten wij een partner die bij kan dragen aan de totaalbeleving van onze gasten. Om deze reden is weloverwogen de facilitaire dienstverlening toevertrouwd aan EW Facility Services.” Kris Calle, Directeur EW Facility Services België vertrouwt erop aan de wens van Hotel Métropole te kunnen voldoen: “EW Facility Services koppelt al sinds haar oprichting schoonmaak aan beleving. Centraal hierbij staan gastvrijheid, beleving, representativiteit, wisselend gebruik van ruimten en een performance van 7 dagen per week 24 uur per dag. Door bij Hotel Métropole gespreid over de dag onze dienstverlening uit te voeren, kunnen wij maximaal bijdragen aan de gastbeleving die door de gasten van het hotel verwacht wordt.”

EW Facility Services en Hotel Métropole kijken uit naar een succesvolle samenwerking.


vlnr: Sébastien Vanhaeren (Financial Director Hotel Métropole), Kris Calle (Directeur EW Facility Services België)

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Benieuwd wat gastbeleving voor uw organisatie kan doen?

Neem contact op