04 juli 2019

Hotel Okura Amsterdam en EW Facility Services verlengen partnerschap met 5 jaar

Al sinds 1999 weten we elkaar steeds weer uit te dagen om continu te groeien en van elkaar te leren.

Op woensdag 3 juli sloegen Hotel Okura Amsterdam en EW Facility Services wederom de handen ineen en werd er getekend voor een contractverlenging van maar liefst vijf jaar. Bij dit internationale vijfsterrenhotel bestaan de werkzaamheden van facilitair dienstverlener EW Facility Services onder meer uit het schoonmaakonderhoud van de hotelkamers en algemene ruimten evenals het uitvoeren van turndown service en linnenlogistiek.

Hotel Okura Amsterdam en EW Facility Services verlengen partnerschap met 5 jaar

Onevenaarbare gastervaring

Het prestigieuze hotel met Japanse invloeden ademt hospitality en stelt als minimale eis een ‘onevenaarbare gastervaring’. Met haar lidmaatschap van The Leading Hotels of the World, een gezelschap waar slechts vier Nederlandse hotels zich toe mogen rekenen, kent ze buitengewoon hoge standaarden. Standaarden waar EW Facility Services al 20 jaar aan weet te voldoen. De facilitair dienstverlener is er trots op dat de ervaring bij dit unieke hotel een essentiële rol heeft gespeeld in haar ontwikkeling tot expert op het gebied van gastbeleving en marktleider binnen de hotelschoonmaak.

Team

Key Account Directeur van EW Facility Services, Patrick van Meeuwen, is dan ook zeer te spreken over de voortzetting van deze langdurige samenwerking. “Al sinds 1999 werken we samen aan de ultieme gastbeleving en weten we elkaar steeds weer uit te dagen om continu te groeien en van elkaar te leren. Het team op locatie speelt hierin een essentiële rol. Dankzij hun tomeloze enthousiasme, leercurve en signaleringsvermogen zijn we in staat geweest om voortdurend aan de kwaliteitseisen van Hotel Okura Amsterdam te voldoen en samen te groeien naar een partnerschap waar we bijzonder trots op zijn”.

Samen ondertekenen

Dat de kracht van de dienstverlening in de mensen zit, kwam duidelijk naar voren tijdens de contractondertekening. Waar dit conventioneel gezien een aangelegenheid voor managers is, kozen Hotel Okura Amsterdam en EW Facility Services voor de eigenzinnige aanpak om het hele Housekeeping team uit te nodigen. Met een groot contract op A3 formaat werd er ruimte gemaakt voor alle medewerkers om ook hun handtekening te zetten. Een mooie manier om hen zichtbaar en voelbaar te betrekken bij het heugelijke moment, als blijk van waardering vanuit de beide organisaties.

Anderen bekeken ook

19 juni 2024

Vrouwelijk leiderschap

In de wereld van bedrijfsleiderschap is het bouwen van sterke relaties en een menselijke aanpak essentieel voor succes.

Lees meer
14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer