06 november 2015

Eigenzinnig, innovatief en toekomstgericht

Hotel van de toekomst
Eigenzinnig, innovatief, inspirerend en toekomstgericht. In het hart van Amsterdam naast de Foodhallen en dichtbij het Vondelpark heeft op 30 oktober jl. het ‘hotel van de toekomst’ CityHub officieel zijn deuren geopend. Voor de nieuwe reiziger in de leeftijd van 20-35 jaar de ideale uitvalsbasis voor zijn ontdekkingstocht door Amsterdam. EW Facility Services is vanwege haar eigenzinnige karakter, ervaring en visie op hospitality al vanaf het begin bij de totstandkoming van het hotel betrokken en zal haar dienstverlening aan de Bellamystraat blijven voortzetten.

Eigenzinnig, innovatief en toekomstgericht

Partners
Initiatiefnemers Sem Schuurkes en Pieter van Tilburg stelden zich met de ontwikkeling van CityHub als doel de traditionele hotelervaring beter te laten aansluiten op de huidige tijdsgeest en technologische mogelijkheden. Wat in 2012 met een kleine testlocatie begon, is uitgegroeid tot een hip hotel met 50 hypermoderne slaapcabines waar de privacy en het comfort van een hotel gecombineerd wordt met het communitygevoel en de betaalbaarheid van een hostel. Bas Haagen, Directeur Sales en Marketing EW Facility Services: “De initiatiefnemers van CityHub zochten partners met een soortgelijke visie en drive. EW Facility Services ziet hospitality, innovatie, beleving en kwaliteit als sleutelwoorden binnen haar filosofie. Daarbij zijn wij ervan overtuigd dat wanneer je in staat bent je in de belevingswereld van de gast te verplaatsen, je met je dienstverlening van toegevoegde waarde bent op zijn of haar totaalbeleving. Een partnership met CityHub voelde dan ook heel natuurlijk aan.” Pieter van Tilburg vult hierop aan: “EW Facility Services toonde het lef om te investeren in ons innovatieve concept. Met haar ruime ervaring en kennis en haar (inter)nationale inzetbaarheid is EW Facility Services de juiste partner om CityHub's ambities te verwezenlijken.”

Hubs: een slaapcabine voorzien van alle gemakken
De futuristische slaapcabines, de Hubs, zijn klein maar wel voorzien van alle gemakken en de nieuwste technologie. Bij de ontwikkeling van deze Hubs werd EW Facility Services betrokken. Bas Haagen: “Wij verzorgden op de testlocatie het schoonmaakonderhoud van de Hubs en het sanitair. Onze ervaringen met betrekking tot onder andere het materiaalgebruik werden in de verdere ontwikkeling van de Hub meegenomen.”

Digitaal comfort
Elke Hub is uitgerust met een comfortabel tweepersoonsbed, WiFi en te personaliseren mood lighting en muziek streaming systemen. Naast dat de Hubs voorzien zijn van de nieuwste technologie draait het in de rest van het hotel ook om digitaal comfort. Je kunt digitaal in- en uitchecken, zelf de bar bedienen met een RFID polsbandje en via je mobiel de CityHub app raadplegen voor actuele tips voor activiteiten en evenementen in Amsterdam. Om de beleving voor de digitale reiziger compleet te maken, hebben de gasten de mogelijkheid om met een mobiele router de stad te ontdekken. Bas Haagen: “CityHub haakt optimaal in op de behoeften van de nieuwe reiziger om hen tijdens hun bezoek een totale gastbeleving te geven."

Anderen bekeken ook

ergonomie
26 maart 2024

Slimmer schoonmaken met tips van de ergocoach

Schoonmaken is vakwerk en dat neemt EW Facility Services elke dag serieus, ook met oog op gezondheid. Om…

Lees meer
18 juli 2022

Pilot Wecoline BubbleFlush

We hebben weer een nieuwe innovatie mogen testen: de Wecoline BubbleFlush! Op locaties zoals Rotterdam The Hague Airport,…

Lees meer
05 januari 2022

Digitale Inspiratiesessie ‘SROI – van verplichting naar kans’

Donderdag 20 januari 2022 organiseren wij weer een digitale inspiratiesessie. Rond lunchtijd, van 11:30-12:00 uur, kunt u, eventueel…

Lees meer