10 oktober 2018

In de halve finale

Trots! Na de finalisten van eerder jaren, zijn dit jaar 2 van onze collega’s doorgedrongen tot de halve finale van de Golden Service Awards. Mahud Nuur Abdule voor Nederland en Alexandra Rosu voor België zijn nog in de running voor de titel ‘Schoonmaker van het jaar 2018’. We stellen onze halve finalisten graag even voor!

In de halve finale

Mahmud Nuur Abdule
Mahmud werkt bij het Diakonessenhuis in Utrecht en is een collega die altijd een glimlach op zijn gezicht heeft. Hij is trots op zijn vak en erg behulpzaam. Ooit begon Mahmud als social return. Nu is hij een van de vaste gezichten van het team bij het Diakonessenhuis. Mahmud heeft het schoonmaakvak omarmt. Bij zijn verschillende werkzaamheden (o.a. het schoonmaken van trappenhuizen, liften en laboratoriumruimten) kijkt hij vooruit en pakt hij zijn taken pro-actief op. Mahmud is behulpzaam, vriendelijk, veelzijdig, positief, geeft altijd net dat beetje extra en doet meer dan zijn best. Hij is een voorbeeld voor mensen die dezelfde achtergrond hebben. Door de moed niet op te geven, maar vol vertrouwen aan de slag te gaan, kun je veel bereiken.

Alexandra Rosu
Alexandra is eerste kamermeisje bij hotel FRANQ en gaat voor elke vraag tot het uiterste om het op een hoog niveau uit te voeren of op te lossen. In haar rol zorgt ze niet alleen voor een schoon hotel ook zorgt ze ervoor dat haar collega's zich elke dag thuis voelen op de locatie. Met een luisterend oor en ondersteuning is Alexandra een echte rots in de branding. Ze toont een onaflatende inzet en probleemoplossend denken, is vriendelijk, gastvrij, goedgemutst en een echte doorzetter. Elke dag en uitdaging start ze met een glimlach, wat uitstraalt op haar team.

Het vervolg
Of Mahmud en Alexendra ook de finale halen, blijft nog even spannend. De komende maand worden alle halve finalisten door een jurylid bezocht. Hierna komt de jury tot 5 Nederlandse en 5 Belgische finalisten. Op 13 december vindt de finale plaats. Één ding is zeker: voor ons zijn het nu al winnaars!

Anderen bekeken ook

02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer
24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer

Mogen onze medewerkers u positief verrassen?

Neem contact op