01 november 2018

Instituut Fysieke Veiligheid kiest voor totaal belevingsconcept

Voor het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing zocht het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) naar één ondernemende, pro-actieve partner voor hun locaties in Arnhem en Zoetermeer. Deze locaties werden schoongemaakt door twee verschillende partijen. Het IFV wilde graag efficiënter communiceren, één belevingsconcept realiseren en een goede samenwerking ontwikkelen over alle locaties heen. Met de keuze voor EW Facility Services verwacht de organisatie hierin de juiste partner te hebben gevonden.

Instituut Fysieke Veiligheid kiest voor totaal belevingsconcept

Op en top beleving
Beleving speelt bij het IFV een belangrijke rol. Het is dan ook belangrijk dat de samenwerkingspartner deze visie deelt. EW Facility Services vindt haar oorsprong in de hotelbranche, waarin beleving, representativiteit en flexibiliteit centraal staan. Interactie tussen gasten, schoonmaakmedewerkers en facilitaire dienst is voor de organisatie heel gewoon. Albert van Schooneveld, Key Account Directeur EW Facility Services: “Wij kunnen met recht zeggen: Hospitality zit in ons DNA. Wij zijn overtuigd van de kracht van hospitality. Niet als trucje of als eenmalige actie, maar als de basis van goede dienstverlening.” Met onder andere de inzet van een Facility Host op de dag, het Hospitality Improvement Program en eigen belevingsmetingen wordt invulling gegeven aan de wensen van IFV. “Daarnaast zijn gedrag, houding en uitstraling van onze medewerkers binnen een hospitality-concept van groot belang. Wij leiden onze medewerkers op vanuit onze Hospitality Academy en verzorgen representatieve, moderne werkkleding en middelen en materialen.”

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Ook aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt veel aandacht besteed. Zo worden kansen gegeven aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wordt de innovatieve ozontechnologie Lotus® PRO toegepast. Dit is een schoonmaaksysteem dat leidingwater omzet tot gestabiliseerd ozonwater. Het gebruik van de systematiek zorgt voor een streeploos resultaat en minder tot geen gebruik van schoonmaakmiddelen. Door minder aanraking met chemicaliën verbetert de veiligheid voor medewerkers. Daarnaast worden onder andere de co2-uitstoot, het benodigde verpakkingsmateriaal, en de liters geconcentreerde chemicaliën en vervuild water enorm gereduceerd ten opzichte van het gebruik van reguliere schoonmaakmethodieken.

"EW Facility Services heeft een totaal belevingsconcept aangeboden dat heel goed aansluit bij de dienstverlening die wij voor ogen hebben. Wij kijken erg uit naar de aankomende samenwerking!”, laat Roy Penders, Coördinator Facilitaire Zaken en Huisvesting van het IFV, tot slot weten.

Anderen bekeken ook

18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer
14 september 2023

Portretreeks Amare – Sita

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding…

Lees meer