11 september 2017

Jaz Amsterdam kiest voor de multi service dienstverlening van EW Facility Services

In het muzikale en sportieve hart van Amsterdam is het Jaz Amsterdam gevestigd. De ideale uitvalsbasis voor de concertganger, voetballiefhebber en/of bezoeker van onze hoofdstad. Een plek waar de gasten een mengeling van music, food & art ervaren. Multi service facilitair dienstverlener EW Facility Services is vanaf 1 september verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van de hotelkamers. Tevens neemt zij ook de algemene dienst, stewarding, linnenlogistiek en leiding voor haar rekening. De organisatie biedt hiermee een integraal concept met maximale aandacht voor flexibiliteit.

Jaz Amsterdam kiest voor de multi service dienstverlening van EW Facility Services

Flexibiliteit                                                                                                                                                                            Jaz Amsterdam leeft, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gasten ontzorgen en een unieke beleving bieden, is waar Jaz Amsterdam voor staat. Datgene zoeken zij ook in een samenwerkingspartner. EW Facility Services is een expert in het binden van facilitaire diensten aan beleving. Patick van Meeuwen, Key Account Directeur EW Facility Services: “Het doel van Jaz Amsterdam ligt geheel in lijn met onze filosofie. Met de inzet van onze facilitaire diensten opereren wij vanuit de gedachte om aan de beleving een positieve bijdrage te leveren. Daarnaast is flexibiliteit een belangrijke factor binnen onze samenwerking. Met onze dienstverlening kunnen wij inspelen op de intensieve vraag betreffende gastbeleving en hoge omloopsnelheid in bezettingsgraad van Jaz Amsterdam”. Marjolein Bruschke, General Manager (alias The Band Leader) van Jaz: “We verwachten in onze samenwerking een hoge mate van flexibiliteit, want Jaz Amsterdam heeft gekozen voor een beleving met ‘bewuste improvisatie’ als stijl. Hierin hebben we dagelijks te maken met verschillende type gasten met eigen specifieke wensen en behoeften”.

Multi Service Dienstverlening
EW Facility Services gelooft in de wijze waarop multi service kan bijdragen aan het verhogen van de klantbeleving en het behalen van synergievoordelen door het integreren van taken. Van Meeuwen: “Door het bieden van verschillende diensten kunnen wij Jaz Amsterdam ontzorgen, maar ook onze dienstverlening efficiënter inrichten. Niet alleen kunnen onze schoonmaakmedewerkers direct inspelen op de wensen van onze gasten en medewerkers, ook de kosten worden zo transparant en inzichtelijk voor Jaz Amsterdam.” Marjolein Bruschke: “Jaz is gericht op de unieke verwachting van iedere gast – spontaan, hip en dynamisch, afgestemd op het ritme van een bruisende stad.”

EW Facility Services en Jaz Amsterdam kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking.

Anderen bekeken ook

19 juni 2024

Vrouwelijk leiderschap

In de wereld van bedrijfsleiderschap is het bouwen van sterke relaties en een menselijke aanpak essentieel voor succes.

Lees meer
14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op