02 december 2016

Khadija Rifi wint de titel Schoonmaker van het Jaar 2016 België

Donderdag 1 december stond voor de finalisten van de Golden Service Awards geheel in het teken van de vraag: ‘Wie mag zich Schoonmaker van het Jaar 2016 voor respectievelijk België en Nederland noemen?’ De titel lag voor twee collega’s van EW Facility Services binnen handbereik. Met trots kunnen wij melden dat collega Khadija Rifi voor België de felbegeerde titel in de wacht heeft gesleept. Een bekroning op haar dagelijkse inzet, enthousiasme en betrokkenheid.

Khadija Rifi wint de titel Schoonmaker van het Jaar 2016 België

De finalisten werden beoordeeld op criteria zoals betrokkenheid, motivatie en relatie en communicatie met de opdrachtgever, leidinggevende en het eigen team. Voor de jury blinkt Khadija uit in haar manier van werken. “Ze is zeer gemotiveerd, neemt autonoom beslissingen in het belang van de opdrachtgever en is een echte teamspeler”, aldus jurylid Mieke Loncke.

Khadija kan het zelf bijna niet geloven: “Wauw dat ik uit alle aanmeldingen tot de winnaar ben gekozen. Ik ben heel blij!” Oksana Iljina, Ambulante Objectleider EW Facility Services België: “Khadija’s bescheidenheid siert haar. Ik ben ongelofelijk trots. Khadija heeft in een jaar tijd bij het Lodge Theater Hotel in Leuven erg goed werk verricht en is een onmisbare kracht geworden. Ze geeft altijd het beste van zichzelf, is dynamisch, enthousiast, helpt haar collega’s zonder haar eigen werkzaamheden uit het oog te verliezen en streeft de hoogste kwaliteit na.” Kris Calle, directeur EW Facility Services België: “De winst van Khadija en de nominatie van medefinalist Magdalene laten zien wat een betrokken en professionele collega’s wij in dienst hebben.”

Anderen bekeken ook

07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer
31 januari 2024

Van Oord kiest voor EW Facility Services als haar schoonmaakpartner

Vanaf 1 februari 2024 is EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Van Oord. Naast de borging van…

Lees meer
16 januari 2024

In gesprek zijn en blijven

DT op de werkvloer weer enorm leerzaam Schoonmaken is een vak, dat zien we iedere dag bij onze…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op