02 december 2016

Khadija Rifi wint de titel Schoonmaker van het Jaar 2016 België

Donderdag 1 december stond voor de finalisten van de Golden Service Awards geheel in het teken van de vraag: ‘Wie mag zich Schoonmaker van het Jaar 2016 voor respectievelijk België en Nederland noemen?’ De titel lag voor twee collega’s van EW Facility Services binnen handbereik. Met trots kunnen wij melden dat collega Khadija Rifi voor België de felbegeerde titel in de wacht heeft gesleept. Een bekroning op haar dagelijkse inzet, enthousiasme en betrokkenheid.

Khadija Rifi wint de titel Schoonmaker van het Jaar 2016 België

De finalisten werden beoordeeld op criteria zoals betrokkenheid, motivatie en relatie en communicatie met de opdrachtgever, leidinggevende en het eigen team. Voor de jury blinkt Khadija uit in haar manier van werken. “Ze is zeer gemotiveerd, neemt autonoom beslissingen in het belang van de opdrachtgever en is een echte teamspeler”, aldus jurylid Mieke Loncke.

Khadija kan het zelf bijna niet geloven: “Wauw dat ik uit alle aanmeldingen tot de winnaar ben gekozen. Ik ben heel blij!” Oksana Iljina, Ambulante Objectleider EW Facility Services België: “Khadija’s bescheidenheid siert haar. Ik ben ongelofelijk trots. Khadija heeft in een jaar tijd bij het Lodge Theater Hotel in Leuven erg goed werk verricht en is een onmisbare kracht geworden. Ze geeft altijd het beste van zichzelf, is dynamisch, enthousiast, helpt haar collega’s zonder haar eigen werkzaamheden uit het oog te verliezen en streeft de hoogste kwaliteit na.” Kris Calle, directeur EW Facility Services België: “De winst van Khadija en de nominatie van medefinalist Magdalene laten zien wat een betrokken en professionele collega’s wij in dienst hebben.”

Anderen bekeken ook

14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer
02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op