11 juni 2020

Hendriks Hoteldiensten, Hotel Cleaning Company en EW Facility Services bundelen krachten

Hendriks Hoteldiensten, Hotel Cleaning Company en EW Facility Services kondigen aan dat zij vanaf maandag 15 juni a.s. samen verder gaan als één organisatie onder de naam van EW Facility Services. De bedrijfscompetenties, persoonlijke talenten en landelijke vertegenwoordiging van de fusiepartners, versterken de huidige positie en de ambitie van EW Facility Services. Initieel als hospitality expert in de hotelschoonmaak, spreekt de facilitair dienstverlener hiermee gelijktijdig de ambitie uit om haar marktaandeel in het kantoren & vastgoed, high traffic en zorgsegment evenredig uit te bouwen. Zo wordt de krachtige, gezonde en gelijkmatige omzetverdeling tussen de verschillende marktsegmenten behouden. EW Facility Services representeert na deze fusie 4700 medewerkers die elke dag streven naar de ultieme gastbeleving, vanuit haar kern hospitality, betrouwbaarheid en wendbaarheid.

Hendriks Hoteldiensten, Hotel Cleaning Company en EW Facility Services bundelen krachten

De kracht van 3

“De fusie komt voort uit de aansluiting van Hendriks Hoteldiensten en Hotel Cleaning Company bij EW Facility Services in september 2019”, aldus Bas Cornelissen, algemeen directeur van EW Facility Services. Hendriks Hoteldiensten en Hotel Cleaning Company zijn schoonmaakorganisaties, van oudsher ontstaan en groot geworden in het hotelsegment. “Maandag vervolmaken wij deze aansluiting door onze krachten definitief te bundelen en samen verder te gaan als één organisatie. Wij voegen de sterke punten van onze organisaties samen en bieden opdrachtgevers hospitality vanuit lokale slagkracht en ondernemerschap, een betrouwbare, professionele en moderne back office en unieke hotelkennis en hotelervaring, doorvertaald naar absolute operationele flexibiliteit en wendbaarheid.”

Korte lijnen en persoonlijk contact

Frans de Beer, oprichter van Hotel Cleaning Company, gaat verder in de rol van Regio Directeur voor de regio Zuid-West. “Persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgevers staat voorop. Dat was al zo en dit verandert niet. Binnen EW Facility Services is een Regio Directeur ondernemer in zijn of haar regio en voor opdrachtgevers de centrale contactpersoon. Zo houden wij onze lijnen kort en blijven wij opdrachtgevers bedienen met dezelfde persoonlijke benadering die zij van ons gewend zijn. Daarbij worden wij ondersteund door de specialisten op onze kantoren op gebieden als HR, Learning & Development, Finance en ICT. Wij werken met volledig gedigitaliseerde processen die zorgen voor professionaliteit, kwaliteit, eenduidigheid en transparantie. Dit zorgt voor Operational Excellence, zodat wij te allen tijde kunnen focussen op de ultieme gastbeleving en ieders unieke behoeften.”

Unieke kennis- en ervaring

Yvonne Ingels, huidig operationeel directeur van Hendriks Hoteldiensten, vult aan: “Onze mensen zijn de persoonlijke talenten en die brengen een schat aan kennis en ervaring met zich mee. Door het samenvoegen van onze hotelexpertise zien wij mooie kansen in het doorontwikkelen van onze dienstverlening, waardoor wij opdrachtgevers nog meer wendbaarheid en maatwerk kunnen bieden.”

Uitbouwen marktaandeel Kantoren, High traffic en Zorg

EW Facility Services bestaat 30 jaar en heeft haar oorsprong in hotelschoonmaak. Daarnaast bedient zij al ruim 10 jaar opdrachtgevers in de segmenten kantoren & vastgoed, high traffic en zorg met duurzame en innovatieve facilitaire concepten. Cornelissen: “Door de fusie worden de krachten hospitality, betrouwbaarheid en wendbaarheid gebundeld en versterkt. Wij voegen ondernemerschap, lokale en regionale slagkracht en een stevige landelijke dekking toe. Op deze wijze zijn wij in staat om ook binnen de segmenten kantoren & vastgoed, high traffic en zorg sterk door te groeien. Het is onze ambitie om, nu met deze fusie ons marktaandeel in hotelschoonmaak toeneemt, ook ons marktaandeel in deze segmenten evenredig uit te bouwen. Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe stap en kijken uit naar de kansen die deze ons biedt.”

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op