11 juni 2020

Hendriks Hoteldiensten, Hotel Cleaning Company en EW Facility Services bundelen krachten

Hendriks Hoteldiensten, Hotel Cleaning Company en EW Facility Services kondigen aan dat zij vanaf maandag 15 juni a.s. samen verder gaan als één organisatie onder de naam van EW Facility Services. De bedrijfscompetenties, persoonlijke talenten en landelijke vertegenwoordiging van de fusiepartners, versterken de huidige positie en de ambitie van EW Facility Services. Initieel als hospitality expert in de hotelschoonmaak, spreekt de facilitair dienstverlener hiermee gelijktijdig de ambitie uit om haar marktaandeel in het kantoren & vastgoed, high traffic en zorgsegment evenredig uit te bouwen. Zo wordt de krachtige, gezonde en gelijkmatige omzetverdeling tussen de verschillende marktsegmenten behouden. EW Facility Services representeert na deze fusie 4700 medewerkers die elke dag streven naar de ultieme gastbeleving, vanuit haar kern hospitality, betrouwbaarheid en wendbaarheid.

Hendriks Hoteldiensten, Hotel Cleaning Company en EW Facility Services bundelen krachten

De kracht van 3

“De fusie komt voort uit de aansluiting van Hendriks Hoteldiensten en Hotel Cleaning Company bij EW Facility Services in september 2019”, aldus Bas Cornelissen, algemeen directeur van EW Facility Services. Hendriks Hoteldiensten en Hotel Cleaning Company zijn schoonmaakorganisaties, van oudsher ontstaan en groot geworden in het hotelsegment. “Maandag vervolmaken wij deze aansluiting door onze krachten definitief te bundelen en samen verder te gaan als één organisatie. Wij voegen de sterke punten van onze organisaties samen en bieden opdrachtgevers hospitality vanuit lokale slagkracht en ondernemerschap, een betrouwbare, professionele en moderne back office en unieke hotelkennis en hotelervaring, doorvertaald naar absolute operationele flexibiliteit en wendbaarheid.”

Korte lijnen en persoonlijk contact

Frans de Beer, oprichter van Hotel Cleaning Company, gaat verder in de rol van Regio Directeur voor de regio Zuid-West. “Persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgevers staat voorop. Dat was al zo en dit verandert niet. Binnen EW Facility Services is een Regio Directeur ondernemer in zijn of haar regio en voor opdrachtgevers de centrale contactpersoon. Zo houden wij onze lijnen kort en blijven wij opdrachtgevers bedienen met dezelfde persoonlijke benadering die zij van ons gewend zijn. Daarbij worden wij ondersteund door de specialisten op onze kantoren op gebieden als HR, Learning & Development, Finance en ICT. Wij werken met volledig gedigitaliseerde processen die zorgen voor professionaliteit, kwaliteit, eenduidigheid en transparantie. Dit zorgt voor Operational Excellence, zodat wij te allen tijde kunnen focussen op de ultieme gastbeleving en ieders unieke behoeften.”

Unieke kennis- en ervaring

Yvonne Ingels, huidig operationeel directeur van Hendriks Hoteldiensten, vult aan: “Onze mensen zijn de persoonlijke talenten en die brengen een schat aan kennis en ervaring met zich mee. Door het samenvoegen van onze hotelexpertise zien wij mooie kansen in het doorontwikkelen van onze dienstverlening, waardoor wij opdrachtgevers nog meer wendbaarheid en maatwerk kunnen bieden.”

Uitbouwen marktaandeel Kantoren, High traffic en Zorg

EW Facility Services bestaat 30 jaar en heeft haar oorsprong in hotelschoonmaak. Daarnaast bedient zij al ruim 10 jaar opdrachtgevers in de segmenten kantoren & vastgoed, high traffic en zorg met duurzame en innovatieve facilitaire concepten. Cornelissen: “Door de fusie worden de krachten hospitality, betrouwbaarheid en wendbaarheid gebundeld en versterkt. Wij voegen ondernemerschap, lokale en regionale slagkracht en een stevige landelijke dekking toe. Op deze wijze zijn wij in staat om ook binnen de segmenten kantoren & vastgoed, high traffic en zorg sterk door te groeien. Het is onze ambitie om, nu met deze fusie ons marktaandeel in hotelschoonmaak toeneemt, ook ons marktaandeel in deze segmenten evenredig uit te bouwen. Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe stap en kijken uit naar de kansen die deze ons biedt.”

Anderen bekeken ook

02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer
24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op