29 maart 2019

Leren van elkaar tijdens DT op de werkvloer

Tijdens een zonovergoten dag staken onze directieleden onlangs hun handen op een andere manier dan normaalgesproken uit de mouwen. Voor het zeventiende jaar op rij gingen zij namelijk de zogenoemde werkvloer op. Traditioneel een dag die in het teken staat van het delen van kennis en ervaring over de dienstverlening op locatie, maar zeker ook een dag die draait om samenwerken en fun!

Leren van elkaar tijdens DT op de werkvloer

DT op de werkvloer altijd leuk en leerzaam

Het werkterrein werd verplaatst naar Château St. Gerlach, Holland Casino Utrecht, Corendon Village, Het Scheepvaartmuseum, Park Plaza Eindhoven, Fitland Leiden en Crown Plaza Amsterdam - Schiphol. Bas Cornelissen, Algemeen Directeur EW Facility Services “Natuurlijk weet ik dat we betrokken collega’s hebben die alles op alles zetten om het beste resultaat te behalen. Dat is niet nieuw, dat zie en voel ik dagelijks wanneer ik op locatie kom en in de wijze waarop we als organisatie samenwerken. Toch is het heel leuk om te merken, wanneer we op deze wijze een dag meedraaien met onze schoonmaakcollega’s, dat deze instelling echt in het hart zit van iedereen die werkt bij ons bedrijf. En eerlijk is eerlijk, het is geen licht werk. Dat weerhoudt hen er echter niet van om zich vol in te zetten voor het creëren van een schone en fijne omgeving.” Na 17 jaar blijft DT op de werkvloer leuk en leerzaam. “Voor mij is verbinding met onze collega’s in de operatie essentieel en deze dag is een van de manieren waar wij dat doen. Daarbij leer en hoor ik ieder jaar weer nieuwe dingen. En de verbeterpunten die wij signaleren, helpen ons om werkprocessen te optimaliseren.”

Optimaal gebruikmaken

Key Account Directeur Patrick van Meeuwen vertrok al een dag eerder naar Chateau St. Gerlach en maakte optimaal gebruik van zijn meeloopdag. “Ik wilde bij Chateau St. Gerlach alle facetten van het werk meemaken en met de verschillende groepen meedraaien. Dat startte dus al met de turndown service een avond daarvoor. Als ik mijn dag in een paar woorden moet samenvatten: 5 sterren kwaliteit met een glimlach.” Chris van Galen, CFO vult aan: “Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn respect alleen maar groter is geworden voor onze collega’s die elke dag ervoor zorgen dat alles er top uitziet bij onze opdrachtgevers.”

Onze mensen, onze kracht

Als ondertekenaar van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag streeft EW Facility Services goed werkgeverschap na. De multi service facilitair dienstverlener wil voor haar medewerkers een prettige werkomgeving verzorgen waarin zij met plezier aan het werk zijn, goed met elkaar kunnen samenwerken en waarin men zich thuis voelt. Om dit te kunnen realiseren is het van belang om continu contact te houden met medewerkers en te luisteren naar en leren van hun praktijkervaring. Niet alleen middels het jaarlijkse DT op de werkvloer streeft zij deze doelstelling na, investeren in haar medewerkers is een fundamenteel aspect voor de facilitair dienstverlener. Persoonlijke ontwikkeling en het bieden van training- en opleidingsprogramma’s zijn hierin voor EW Facility Services belangrijke factoren.

Benieuwd naar de ervaringen van onze directieleden? Bekijk dan ons filmverslag hieronder. Ook hebben 4 van hen een vlog gemaakt die wij deze week via onze social media kanalen zullen delen.

Anderen bekeken ook

02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer
24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op