14 maart 2017

Manuela Spaninks start als Financieel Directeur bij EW Facility Services

Multi service facilitair dienstverlener EW Facility Services heeft per 1 maart Manuela Spaninks aangesteld als Financieel Directeur.

Spaninks (49 jaar) heeft een lange staat van dienst binnen het financiële werkveld. De laatste tien jaar bekleedde zij bij diverse organisaties de positie van Financieel Directeur, waaronder een grote landelijke speler voor kinderopvang. Haar laatste dienstbetrekking was bij kraamzorgorganisatie Zorg in Nederland.

Spaninks geeft er voorkeur aan om te werken bij organisaties die zich kenmerken vanuit ondernemerschap en mensgerichtheid, wat een mooie match oplevert met de cultuurwaarden van EW Facility Services.

Manuela Spaninks start als Financieel Directeur bij EW Facility Services

Over EW Facility Services

Wij zijn een facilitair dienstverlener. Hospitality is al meer dan een kwart eeuw het kernbegrip binnen onze dienstverlening. De beleving van de eindgebruiker is hierbij voor onze organisatie de drijfveer. Samen met opdrachtgevers gaan wij voor het creëren van de ultieme gastbeleving.

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op