15 maart 2018

Nieuwe lichting jonge ondernemers staat klaar

Het is weer zover! De negende editie van de Saxion Ondernemers Award, een initiatief van EW Facility Services en Saxion Centrum voor Ondernemerschap, is gestart. Samen gaan de organisaties weer op zoek naar de beste studentondernemer van de hogeschool. De winnaar zal naast een bedrag van €5000,- ook een jaar lang begeleid worden door EW Facility Services. Opmerkelijk dit jaar is dat er nog nooit zoveel deelnemers in teamverband hebben deelgenomen. Het belooft dus een uitdagende en competitieve wedstrijd te worden!

Nieuwe lichting jonge ondernemers staat klaar

Kick-off

Bas Cornelissen, Algemeen Directeur EW Facility Services en André Roos, Directeur Saxion Centrum voor Ondernemerschap gaven op 8 maart bij START!bySaxion het startsein. De deelnemers maakten kennis met de organisatie en medekandidaten en werden geïnformeerd over de inhoud van het traject. Daarnaast konden ze zich ter plekke inschrijven voor een serie van vier inhoudelijke workshops die de deelnemers zullen helpen om hun businessconcept verder vorm te geven.

Sparren met businesscoaches

Na het succes van vorig jaar werd ook direct in kleine groepen inhoudelijk met elkaar gespard over de businessconcepten. Dit onder leiding van businesscoaches bestaande uit ondernemers, de juryleden, Saxion docenten en mensen uit het bedrijfsleven. Zo konden de deelnemers direct starten met het finetunen van hun businessconcept.

The next step

De volgende stap binnen de wedstrijd wordt het inleveren van een videopitch en uitwerking van het financiële plan aan de juryleden. De juryleden maken vervolgens een selectie van deelnemers die door mogen naar de tweede ronde: een tweedaagse business-bootcamp.

Dromen waarmaken

Wie EW Facility Services mag helpen bij het verwezenlijken van zijn/haar droom voor een eigen onderneming blijft tot de finale op 30 mei een verrassing. Bas Cornelissen: “Na de innoverende ideeën van vorig jaar zijn wij erg benieuwd naar de bedrijfsplannen die de studenten dit jaar bedacht hebben. Ik heb al een paar mooie ideeën langs horen komen tijdens de kick-off en kijk net als de andere juryleden uit naar de ontwikkelingen die deze jonge ondernemers ongetwijfeld door gaan maken.

Anderen bekeken ook

07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer
31 januari 2024

Van Oord kiest voor EW Facility Services als haar schoonmaakpartner

Vanaf 1 februari 2024 is EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Van Oord. Naast de borging van…

Lees meer
16 januari 2024

In gesprek zijn en blijven

DT op de werkvloer weer enorm leerzaam Schoonmaken is een vak, dat zien we iedere dag bij onze…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op