28 september 2020

Nieuwe opdrachtgever voor EW Facility Services

Op 1 september zijn wij gestart bij onze nieuwe opdrachtgever Endress+Hauser in Naarden. Binnen de aanbesteding kwamen wij als beste uit de bus. Hospitality, resultaatgericht (op de dag) schoonmaken en innovaties waren de speerpunten in de uitvraag. Op ons lijf geschreven dus!

Nieuwe opdrachtgever voor EW Facility Services

Op de werkvloer

Salesmanager Huib van Bommel: "Op 1 september was ons team met Jacqueline, Beauty en ikzelf onder leiding van Objectleider Maureen om half 8 aanwezig in Naarden voor de opstart. Wat me opviel was de energie bij de medewerkers en het enthousiasme van Maureen, iedereen had er duidelijk zin in! Ook ik werd direct aan het werk gezet. Zo mocht ik de welkomstkaarten, die op de afbeelding te zien zijn, op alle bureaus neerleggen. Dat werd door alle medewerkers van Endress+Hauser heel positief ontvangen."

Nu, bijna een maand later kunnen we zeggen dat we er een heel tevreden opdrachtgever bij hebben. Huib: "De positieve feedback die ik van de opdrachtgever krijg, geeft mij het vertrouwen. Het laat zien dat wat wij in onze aanbiedingen beloven, door de operatie tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Chapeau Team E+H Naarden!"

Anderen bekeken ook

ergonomie
26 maart 2024

Slimmer schoonmaken met tips van de ergocoach

Schoonmaken is vakwerk en dat neemt EW Facility Services elke dag serieus, ook met oog op gezondheid. Om…

Lees meer
18 juli 2022

Pilot Wecoline BubbleFlush

We hebben weer een nieuwe innovatie mogen testen: de Wecoline BubbleFlush! Op locaties zoals Rotterdam The Hague Airport,…

Lees meer
05 januari 2022

Digitale Inspiratiesessie ‘SROI – van verplichting naar kans’

Donderdag 20 januari 2022 organiseren wij weer een digitale inspiratiesessie. Rond lunchtijd, van 11:30-12:00 uur, kunt u, eventueel…

Lees meer