01 februari 2018

Het Oogziekenhuis Rotterdam en EW Facility Services streven samen naar ontwikkeling en innovatie

Hospitality ervaring gecombineerd met flexibilisering en operational excellence.

Vandaag start de samenwerking van Het Oogziekenhuis Rotterdam en EW Facility Services. De multi service facilitair dienstverlener verzorgt vanaf dit moment de schoonmaak, glasbewassing en sanitaire supplies voor Het Oogziekenhuis Rotterdam.

Het Oogziekenhuis Rotterdam en EW Facility Services streven samen naar ontwikkeling en innovatie

Plus op gastvrijheid

Gastvrijheid en een positieve patiëntbeleving zijn essentiële elementen binnen de dienstverlening van het ziekenhuis. Dit speelde dan ook een belangrijke rol in de keuze van Het Oogziekenhuis voor het aangaan van een partnerschap met EW Facility Services. De facilitair dienstverlener combineert haar jarenlange ervaring in de hospitality industrie - waarin gastvrijheid, beleving, representativiteit, wisselend gebruik van ruimten, fluctuerende bezoekersaantallen en een 24/7 performance centraal staan - met een hoge mate van flexibiliteit en operational excellence. Albert van Schooneveld, Key Account Directeur bij EW Facility Services: “Het creëren van een veilige, schone omgeving is de basis van ons schoonmaakonderhoud. Binnen de zorg maken infectiepreventie en -bestrijding hier nadrukkelijk onderdeel van uit. Maar de zorgmarkt verandert en het is van belang dat zorginstellingen zich steeds meer positief onderscheiden op het gebied van service, uitstraling en gastvrijheid. Wij kunnen hier vanuit onze dienstverlening een waardevolle bijdrage aan leveren.”

Dit doet de multi service facilitair dienstverlener door het inzetten van een Facility Host, die gedurende de dag aanspreekpunt is voor patiënten, bezoekers en medewerkers van Het Oogziekenhuis Rotterdam. Ook de onderscheidende kleding die de schoonmaakmedewerkers dragen en de representatieve middelen en materialen die zij gebruiken leveren een waardevolle bijdrage. Door de inzet van INSITE - de totaaloplossing van ICT tools die EW Facility Services inzet ten behoeve van de dienstverlening op locatie - hebben haar medewerkers meer tijd en aandacht voor dat wat echt belangrijk is: hygiëne, patiëntveiligheid en contact met patiënten, bezoekers en medewerkers.

In beweging

Het Oogziekenhuis Rotterdam is hét kennis- en behandelcentrum voor oogheelkundige zorg in Nederland. Nico Klay, bestuurder van Het Oogziekenhuis Rotterdam: “Wij zijn als ziekenhuis volop in beweging. Zowel op organisatorisch als op medisch vlak zijn we continu bezig met doorontwikkeling en het introduceren van innovaties. EW Facility Services is een vooruitstrevende en professionele organisatie met veel inzicht in het medische proces. Het karakter van EW Facility Services sluit goed aan bij de ambities van ons ziekenhuis.” De facilitair dienstverlener is trots dat zij gaat werken voor een vooruitstrevende organisatie als Het Oogziekenhuis Rotterdam. Van Schooneveld: “Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking waarin flexibiliteit en ondernemerschap centraal staan.”

Foto: ondertekening van de samenwerking

Foto v.l.n.r.: Marije Wildenborg (Salesmanager EW Facility Services), Nico Klay (bestuurder Oogziekenhuis), Mark Leijten (Rayonmanager EW Facility Services), Wilco Kooijman (Teamleider Services Oogziekenhuis), Carola Doornbos (Procurement Services), Albert van Schooneveld (Key Account Directeur EW Facility Services), Els Steijger (Manager Inkoop & Verkoop Oogziekenhuis)

Anderen bekeken ook

08 september 2022

EW for Life haalt € 58.202,- op voor gepersonaliseerd kankeronderzoek

Vrijdag 2 september liep Piazza Cavour in Bormio Italië vol met deelnemers van de Stelvio for Life. Allemaal…

Lees meer
29 juni 2022

Zes succesfactoren voor schoonmaak in het onderwijs

Onderwijsinstellingen worden steeds meer een ontmoetingsplek. Schone en frisse gebouwen en werk/studieplekken zijn daarbij belangrijker dan ooit. Hoe…

Lees meer
08 juni 2022

Saxion Ondernemers Award uitgereikt aan Eli Wijfjes en Joris van Lith

Durven, doen en een flinke dosis lef is wat ondernemerschap vraagt. De studenten van Hogeschool Saxion die meedoen…

Lees meer

Tijd voor een complete patiëntbeleving? Doet u de zorg, dan doe wij de rest!

Neem contact op