27 november 2017

Ontzorgen, kwaliteit en hospitality: Stedin kiest voor EW Facility Services

Multi service facilitair dienstverlener EW Facility Services is vanaf 1 december 2017 de nieuwe samenwerkingspartner van Stedin. Voor de locaties Gouda, Rotterdam Blaak en Schiedam is de organisatie verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud, de glasbewassing, sanitaire supplies, tapijtreiniging, ongediertebestrijding en groenvoorziening. EW Facility Services biedt hiermee een integraal concept met één aanspreekpunt en maximale aandacht voor kwaliteit, continuïteit en hospitality.

Ontzorgen, kwaliteit en hospitality: Stedin kiest voor EW Facility Services

Ontzorgen, kwaliteit en hospitality

Bij het toewijzen van de gunning aan EW Facility Services speelde het onderscheidende vermogen van de organisatie op de onderwerpen ontzorgen, en hospitality een belangrijke rol. EW Facility Services koppelt vanuit haar oorsprong in de hotelbranche al vanaf haar ontstaan hospitality aan schoonmaak. Stedin stapt met de inzet van EW Facility Services over op resultaatgerichte schoonmaak met overdag twee Facility Hosts. Ezra Bos, Sales Consultant bij EW Facility Services: “Ervaring leert dat de schoonbeleving verbetert door zichtbare schoonmaak. Met resultaatgerichte schoonmaak met Facility Hosts die op de dag aanwezig zijn, kunnen onze collega’s beter inspelen op de wensen en behoeften van de eindgebruikers, is er altijd een aanspreekpunt en wordt continuïteit en kwaliteit gewaarborgd. Daarnaast zorgt ons Hospitality Improvement Program voor extra beleving bij de gebruikers en gasten van de kantoren van Stedin in Rotterdam, Gouda en Schiedam.”

Specialisten

Iedereen heeft zijn eigen specialisme. Om de gewenste kwaliteit en continuïteit te bereiken gelooft EW Facility Services in een intensieve samenwerking met haar partners en opdrachtgevers. Ezra: “Wij zijn ervan overtuigd dat specialistische werkzaamheden door specialisten moeten worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het op maat gemaakte vloerenplan dat voor Stedin is samengesteld. EW Facility Services werkt hiervoor samen met gekwalificeerde preferred suppliers. Door onze jarenlange samenwerking met deze suppliers zijn wij op elkaar ingespeeld en is ons hospitality DNA doorgevloeid. Als eindverantwoordelijke nemen wij de communicatie, controle en afstemming met onze samenwerkingspartners voor onze rekening en bieden wij Stedin één aanspreekpunt waarmee wij hen ontzorgen. Daarnaast zorgen de inzet van goede leiding, een stabiele groep medewerkers, het aanbieden van opleidingen via onze Hospitality Academy en het signalerend vermogen van onze medewerkers voor de gewenste kwaliteit die EW Facility Services en Stedin nastreven.”

EW Facility Services en Stedin kijken uit naar een prettige en duurzame samenwerking.

Ondertekening schoonmaak contract EW Facility Services en Stedin

Van links naar rechts: John van der Wolf (Manager Facilities Stedin) en Albert van Schooneveld (Key Account Directeur EW Facility Services)

Anderen bekeken ook

18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer
14 september 2023

Portretreeks Amare – Sita

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding…

Lees meer