09 april 2020

Ook op afstand blijven wij onze collega’s trainen

De wereld ziet er op dit moment anders uit dan we begin dit jaar hadden kunnen bedenken. Voor sommige van onze collega’s betekent dit dat zij op een andere locatie dan normaal werken zoals in een ziekenhuis of een verpleeghuis. Ook zijn er hotels die worden gebruikt als zorghotels. Dit vraagt om andere schoonmaakvaardigheden dan binnen hotels of kantoren. Maar wat voor een aanpak vraagt werken op een zorglocatie? Waar moet rekening mee gehouden worden en waar ligt de focus? Om dit in goede banen te kunnen leiden volgen een aantal Housekeepers, Objectleiders, Rayonmanagers en trainers de e-learning module ‘Gezondheidszorg’ van SVS.

Ook op afstand blijven wij onze collega’s trainen

E-learning ‘Gezondheidszorg’

Met behulp van deze e-learning module wordt in korte tijd de kennis op het gebied van de gezondheidszorg vergroot. De training bestaat uit instructiefilmpjes en opdrachten, waarmee iedereen zelf aan de slag gaat. Tussentijds vinden er digitale vergaderingen plaats om ervaringen te delen en vragen te stellen. Het trainen op afstand is wennen, maar werkt goed. Anke Mulder, trainer bij EW Facility Services: “Het is anders, maar om op deze manier kennisdelen werkt goed. De e-learning module is duidelijk en leerzaam. Zijn er vragen? Dan kunnen ze gesteld worden via een digitale meeting. Hier wordt ook veel gebruik van gemaakt. Met deze training zetten we net de puntjes op de i bij onze collega’s. Mooi dat we op deze manier hun kennis kunnen vergroten!”.

Overal anders

De basis van het schoonmaken (reinigen en desinfecteren) op een zorglocatie is bij ieder zorginstelling gelijk. Wel hebben zij ieder hun eigen protocollen. Daarom vindt de training voor onze schoonmaakmedewerkers ‘on the job’ plaats. Anke Mulder: “Hierdoor kunnen we met de specifieke richtlijnen van de locatie rekening houden.”

Anderen bekeken ook

02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗴𝗲𝘃𝗲𝗿 Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer

Tijd voor een complete patiëntbeleving? Doet u de zorg, dan doe wij de rest!

Neem contact op