17 januari 2017

Partnership is meer dan gewoon goed schoonmaken

Sinds september 2014 verzorgt EW Facility Services het schoonmaakonderhoud in revalidatiehotel Topaz Revitel in Leiden. Na ruim twee jaar kijken de twee partijen terug én vooruit en proosten ze op het succes van de samenwerking. “Wij zijn voor Revitel niet zomaar een schoonmaakdienstverlener, maar een facilitair partner die onderdeel is van de organisatie.”

 

Partnership is meer dan gewoon goed schoonmaken

Begin van het jaar nemen Topaz Revitel en EW Facility Services de tijd om hun samenwerking te vieren. In het gezelschap van Lia de Jongh, voorzitter Raad van Bestuur van Topaz, proosten de partijen op de behaalde successen en kijken zij vooruit. Bas Haagen, Directeur Marketing en Sales EW Facility Services: “Binnen Topaz Revitel kunnen wij optimaal invulling geven aan onze visie op onze dienstverlening waarin flexibiliteit essentieel is. We zien dat ons model op basis van een prijs per bezette kamer, waar in dit geval kamerschoonmaak, leiding, algemene dienst, glasbewassing en linnenlogistiek zijn opgenomen, leidt tot optimale flexibiliteit in dienstverlening én in kosten.” Alice Abrahamse, Manager Operations a.i. bij Topaz Revitel, vult aan: “EW Facility Services was tijdens de aanbesteding voor schoonmaakonderhoud de enige partij die onze vraag goed begreep en bereid was om die flexibiliteit te bieden die wij als revalidatiehotel nodig hebben. Deze ‘klik’ zien we nu terug in onze samenwerking die met recht de titel ‘partnership’ mag dragen.”

Blik op de toekomst

Topaz Revitel en EW Facility Services werken nu ruim twee jaar samen. In de afgelopen periode is de dienstverlening uitgebreid met aanpalende services zoals afvalverwerking en het bijhouden van de voorraden en opslag van Revitel. “Momenteel kijken we of er mogelijkheden zijn om de samenwerking verder uit te bereiden. Bijvoorbeeld met de inzet van een huismeester zou EW Facility Services Topaz Revitel mogelijk verder kunnen ontzorgen in de toekomst.”

1 Vlnr: Suzanne Brink (Gebiedsmanager Topaz Revitel), Mark Leijten (Rayonmanager EW Facility Services), Bas Haagen (directeur Marketing & Sales EW Facility Services), Lia de Jongh (Voorzitter Raad van Bestuur Topaz), Marije Wildenborg (salesmanager Zorg EW Facility Services), Alice Abrahamse (manager Operations a.i. Topaz Revitel)

Anderen bekeken ook

07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer
31 januari 2024

Van Oord kiest voor EW Facility Services als haar schoonmaakpartner

Vanaf 1 februari 2024 is EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Van Oord. Naast de borging van…

Lees meer
16 januari 2024

In gesprek zijn en blijven

DT op de werkvloer weer enorm leerzaam Schoonmaken is een vak, dat zien we iedere dag bij onze…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op