21 maart 2017

Patrick van Meeuwen nieuwe Key Account Directeur Hotels bij EW Facility Services

Vorige week is Patrick van Meeuwen gestart als Key Account Directeur Hotels bij multi service facilitair dienstverlener EW Facility Services.  

Van Meeuwen is geen onbekende in de facilitaire wereld. Voor zijn start bij EW Facility Services werkte hij bij schoonmaakorganisatie Asito, waar hij achtereenvolgens de functies van Operationeel Directeur en Manager Corporate Accounts bekleedde.

Patrick van Meeuwen nieuwe Key Account Directeur Hotels bij EW Facility Services

EW Facility Services biedt haar opdrachtgevers innovatieve concepten op het gebied van hospitality, flexibilisering van kosten en integrale multiservice oplossingen, die zij inzet op basis van een strategisch partnerschap. Het aanstellen van Van Meeuwen past binnen de strategie van de facilitair dienstverlener om deze samenwerking met opdrachtgevers nog verder te verstevigen.

Met de komst van Van Meeuwen is er een driekoppig commercieel directieteam binnen EW Facility Services dat bestaat uit Bas Haagen (Directeur Marketing en Sales), Albert van Schooneveld (Key Account Directeur Kantoren, High traffic en Zorg) en Patrick van Meeuwen (Key Account Directeur Hotels).

Over EW Facility Services
EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Hospitality is al meer dan een kwart eeuw het kernbegrip binnen de dienstverlening en de beleving van de eindgebruiker is hierbij voor de facilitair dienstverlener de drijfveer. Samen met opdrachtgevers gaat zij voor het creëren van de ultieme gastbeleving.

Anderen bekeken ook

18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer
14 september 2023

Portretreeks Amare – Sita

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op