13 december 2017

PPHE Hotel Group Nederland kiest EW Facility Services als business partner

Een integraal totaalpakket.

Deze week start EW Facility Services met een uitgebreid pakket aan diensten bij Park Plaza Hotels en art’otel in Nederland, beide onderdeel van PPHE Hotel Group. Als exclusieve partner verzorgt zij bij deze hotels de leiding, kamerschoonmaak, schoonmaak algemene dienst en het linnen beheer.

“Een integraal totaalpakket, waardoor wij kunnen zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit en een professionele en uniforme dienstverlening voor PPHE Hotel Group”, aldus Bas Haagen, Directeur Marketing en Sales bij EW Facility Services. “PPHE Hotel Group heeft een zeer zorgvuldige aanbestedingsprocedure gelopen. Dat wij hieruit exclusief zijn geselecteerd als partner voor hun hotels in Nederland, is voor ons een fantastische waardering.”

PPHE Hotel Group Nederland kiest EW Facility Services als business partner

Hotelspecialist

Om te komen tot een nieuwe schoonmaakpartner, voerde PPHE Hotel Group een marktverkenning uit waarin ze op zoek gingen naar partijen die hun sporen hebben verdiend binnen de hotelschoonmaak. Nieske van Klinken-Riezebos, Regional General Manager the Netherlands bij PPHE Hotel Group: “Wij zochten specifiek organisaties die kunnen bouwen op een flinke dosis ervaring. Niet alleen ervaring op het gebied van hotelschoonmaak, maar tevens begrijpen wat de hospitality branche inhoudt. De voorgestelde aanpak van EW Facility Services om PPHE Hotel Group hierbij te ondersteunen, gecombineerd met de kennis die zij meenemen uit eerdere trajecten, zorgde voor het benodigde vertrouwen.”

Ondernemerschap

Dat deze aanpak zich kenmerkt door een hoge mate van ondernemerschap, één van de kernwaarden van EW Facility Services, speelde een belangrijke rol. Haagen: “Het is belangrijk dat wij van onze partners de ruimte krijgen om ons ondernemerschap te tonen, omdat wij op die manier kunnen komen tot innovatieve concepten op het gebied van hospitality, flexibilisering en operational excellence. Wij streven dan ook naar een samenwerking op basis van een strategisch partnerschap en het verheugt ons dat wij hierin een gedeelde visie hebben met PPHE Hotel Group”.

EW Facility Services startte afgelopen dinsdag de samenwerking. Beide partijen kijken uit naar een langdurig partnerschap.

Anderen bekeken ook

19 juni 2024

Vrouwelijk leiderschap

In de wereld van bedrijfsleiderschap is het bouwen van sterke relaties en een menselijke aanpak essentieel voor succes.

Lees meer
14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer

Wilt u de perfecte eerste indruk achter laten? Daar kunnen wij voor zorgen!

Neem contact op